Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nějaká dobrá četba?

Od: kostraxx* odpovědí: 7 změna:

Ahoj hledám nějakou dobrou četbu . Je mi 14 a přemíšlel jsem nad touto bux.cz/... myslíte že je to zajímavé?

Když ne tak poraďte , nějakou dobrou četbu .

DĚKUJI :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mooooooooona
hodnocení

0x

No,tu knihu jsem ještě nečetla,ale určitě bude dobrá už podle toho názvu.Určitě ji doporučiju protože mě takové knihy baví.Nevím ,jak se jedna kniha jmenuje ale je taky na takový zpusob,.až budu vědět jak se jmenuje tak napíšu.Je mi podobně let jako tobě a takové knihy jsou super :)

Jen doporučuji :)

mooooooooona

Ještě je i dobrá kniha kosmas.cz/...... Je to strašně zajímavé,kdysi dávno jsem to Pokud je přečteš tak dej vědět jak se to četlo :D Určitě to budou zajíjmavé knihy :)

martinaa*
hodnocení

0x

Série Walking Dead, Hra o trůny, Labyrint (nebo pod názvem Útek, série Labyrint), Metro 2033 (plus navazující díly, série Metro), Chutná těla, Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti, navazující Podivné město (a další). :)

katak*
hodnocení

0x

Hraničářův učeň

ria*
hodnocení

0x

Upíry nemusím, ale temnější a čtivé jsou knihy od Stephena Kinga :)

sonyboj*
hodnocení

0x

Jestli chceš čtení, který tě vyloženě pohltí, přečti si něco od Jiřího Kulhánka. Napětí, drsné scény, černý humor a strhující spád děje. Knížky jsou totálně vyprodané a téměř nesehnatelné, ale na internetu je možné jí sehnat v PDF a TXT/DOC formatu : kulhanek.wz.cz/...

zelvicka7
hodnocení

0x

Originální upíří deníky je pěkná knížka, jinak dobré jsou třeba Hraničářův učeň a jiné takového typu.. :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]