Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se mi nechce vstávat?

Od: ujendys* odpovědí: 4 změna:

když musim ráno vstávat nechce se mi naopak když si můžu poležet už se mi nechce spát a brzo vstávám má to tak víc lidí proč to tak je?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mám stejný problém. Myslím, že je to taková drobná schválnost života. PO - ST jsem měla dovolenou, počasí hnusné, těšila jsem se, jak si pospím. O půl šesté jsem už strašila po bytě. Zuřila jsem sama na sebe. Dnes jsem šla do práce. Budík se o půl šesté snažil a já jsem dělala, že ho neslyším, ještě aspoň chviličku...

bombos1
hodnocení

0x

může to být víc věcí, které spolu souvisí z vlastní zkušenosti se vyhni:

kofeinu

sladkému jidlu

sledování tv a tabletu nebo jiné techniky

výkyvům v pravidelném režimu spánku

v noci nepřemýšlej nad věcmi,které momentálně neovlivníš

nepřecpávej se na noc

nevylehávej v posteli přes den

A začni:

sportovat

večer si čti, to unaví(knihy, časopisy apod. né internet)

děj si na noc meduňkový čaj

snaž se mít před den vše vyřešené, aby si se tím večer nertápil

usínej a vstavej pravidelně

ráno si dej chladnou sprchu

já si dát po ránu studenou sprchu tak bych byl zralej na černej sanitní vůz *smich*

osel59

Tak to jsem se poučil, tohle začít dělat, tak nevstanu už nikdy. To snad nemyslíš vážně.

Se vstáváním je to jednoduché: lépe vstává do krásného volného dne, třeba i deštivého nebo zimního, než do práce, kde tě nic hezkého a příjemného stejně nečeká ať je venku třeba ten nejkrásnější letní den - prostě jen přežít a pryč. No je nás víc, co s tím musíme žít - ale už je čtvrtek a to je malý pátek, tak hlavu vzhůru, čeká nás 2x krásné vstávání a to bez těch nesmyslů výše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]