Nejste přihlášen/a.
Ahoj,ve třídě se mi líbí jeden kluk,na FB si spolu celkem píšeme,občas mi on pošle nějaký ten řetězec bud jestli jsme kamarádi tak mu to vrátím někdy o lásce atd... někdy mu napíšu já třeba když byl na dovolené jaké to tam bylo atd... a tak si chvilkama píšeme,problém je v tom, že když mu odepíšu nebioo napíšu nevím jestli si neříká ach bože zase píše?! I dyž odepisuje tak je to takové normo... no a já nevím jestli prostě všichni jsou na hezké holky aby se za ně nestydili a mohli s nima normálně chodit ven,a on je asi jakoby špejle a já trošičku o něco no asi těžší, a nevím jestli se mám přizpůsobit,tak bych měla i více kamarádů a byla jim dost dobrá na sport a tak... no nevím poradíte mi prosím?
No já popravdě nevím jestli se mu líbím nebo ne, chová se celkem hezky,občas size mě vystřelí ale to i s ostatních,a všichni i když je to na ně tak to berou jako srandu,mám všechno každému brát jako srandu? Ostatní říkají že pro to nejsem oblíbená protože všechno beru vážně ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.