Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co stojí na betonovém vejci 6 milionů?

Od: tomibender* odpovědí: 11 změna:

Ahoj, dozvěděl jsem se, že "socha" před Novým divadlem v Plzni vyšla na 6 milionů. Za tu cenu má člověk slušný dům i s pozemkem. Může mi někdo znalý říci, co na tom je tak drahý? Hmotnost je 20 tun. Přijde mi to jak nesmysl, za kus betonu taková nehorázná částka.

Co stojí na betonovém vejci 6 milionů?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To je umění. Tam jsou ceny jinde, než jen za matroš. Tomu mi nemůžeme rozumět. Kdo z nás by si na zeď třeba pověsil Picassa, nebo jiného kubistického malíře? Já ani kdyby byl zadarmo.

machr*
hodnocení

0x

Tahle stála 8 :D ale je to aspoň žula z daleké číny :)

Co stojí na betonovém vejci 6 milionů? #2

ujendys*
28.08.14 11:19
hodnocení

0x

odměny

machr*

To bude ono :) k té žulové se starosta vyjádřil že stála jen 900 000 :) tak že ten zbytek si asi nechal *ua*

souky12
hodnocení

0x

Tomu se říká zlodějina...:/

ccc*
hodnocení

0x

Všichni známe ze svého okolí ,,něco" co bylo mnohokrát předraženo. Vždy o ceně zakazky rozhodoval starosta nebo jemu podobný.Takže např. kulturní dům v malé obci- oprava za cca 25 mega. Nový by stál cca 15 mega.

Veřejné záchodky u parku v Prostějově za 3 mega, padala jsem do mdlob.

pvnovinky.cz/...

Zatím stále nejsou v provozu, co byste taky za ty prachy chtěli...

mnemony
hodnocení

0x

No mám takový pocit, že tohle je nový fígl pánů radních. Úplatečky za silnice, chodníky, osvětlění, územní plány jsou již ohrané. Novým hitem je umění. Nejde dost dobře objektivně nacenit a brána zlodějně opět otevřená. I ve Zlíně vyrostla nějaká obludnost, nejspíš také umění, kdyby tam raděj pořídili pořádnou dlažbu u podchodu.

daniell*
hodnocení

0x

to je uplně normální ... stavba fontány vyčislená na 600 000 Kč - město ji nechá udělat za 4 miliony nebo oprava školy vyčíslená na 5 milionů město ji nechá opravit za 20 milionů ... jen by mě zajímalo co na tom vždy tolik stojí - asi je to podepřené zlatem.

Pánové, nerozumíte umění :-D

ladinpraha*

To je fakt. Neprokazatelná korupce je taky umění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]