Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsme ve stejne tride

Od: bloncka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Chodím s mým klukem do stejní třídy a on mi nedavno rekl ze nema na vztah a pak mi zase rekl ze se rozchazet nechce a že me miluje ale musel si to prý overit :( overil si to tím, že si psal nejaké prasarničky s nejakoú holkou kterou ani nezna :( moc mi stim ublizil a nebylo to poprvé :( nevim co mam delat

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Zapomenout na něj

bloncka*
hodnocení

ale když se rozejdu tak ho budu mít každý den na očích :( nevím jestli to zvládnu

hodnocení

0x

Kluci /chlapy/ jsou prostě takový. Zajímá je jen sex a pak dlouho nic. Čím dřív si na to zvykneš tím lépe. Prostě mu přitáhni uzdu a nepouštěj.

hodnocení

0x

I pro tuhle situaci plqatí pravidlo: Co je v domě, není pro mně! Seber všecku odvahu a zatvař se nezúčasněně. Jednej s ním jako s každým jiným. Ani hůř, ani lépe!

iz*
hodnocení

0x

Bloncko, vážně věříš, že tě miluje kluk, který si píše "prasárničky" s jinou holkou? Nebuď hloupá!

machr*
hodnocení

0x

Největší blbost mít přítele ve třídě, kamarádka se rozcházela takhle z klukem a kdy jsem jí řekl ať nebrečí že jí čeká lepší zítřek odpoveďěla zítra ho zase uvidím celý den to je můj zítřek. Kašli na něj ignoruj ho všechno jednou končí a nečekej na chvíli až tě pošle k vodě když ty to budeš nejmíň čekat a nejvíc ti to ubliží. Musíš se s tím smířit je to děvkař. Buď silná a najdi si někoho jiného a zapomeň na to co se stalo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]