Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Díra v botě - co s tím?

Od: kucharinka* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, mám od jara nové boty, krásné, pohodlné, ale zklamala mě podrážka, vypadala velmi pevně a stabilně, ale teď se mi v každé botě udělala v podrážce díry, zdá se mi , že se podrážka ztenčuje a to dost, ty boty byly dost drahé, ale já blbec jsem si nevzala lístek-záruku. Nevíte co s tím? prosím pomozte :( .. jsem bezradná, je mi toho líto, ted mám sice nové boty, ale je mi tamtěch líto, na každé boty musí mamka vydělat a nerada bych je jen tak vyhodila... :(

PS: kolik stojí např. nová podrážka, nebo onějaké vypodložení podrážky? nebo nějaké slepení, prosím o cokoliv, kdybyste věděli co s tím můžu udělat já sama doma, byla bych nejradši, děkuuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Sama doma asi nic, co by mělo smysl. Odnést boty k ševci - poradí si, nalepí novou podrážku na tu starou. Kolik to stojí - to je individuální, odhaduji kolem 150,- Kč, ale asi jak kde.

hodnocení

0x

Pokud nalezneš dobrého ševce,tak by to šlo opravit.Ovšem,laciné to zrovna nebude,on by musel prakticky celé boty rozebrat a to si myslím,že nestojí za to.Je to nemilé,ale boty bych vyhodila.Pro příště víš,že lístky se musejí schovávat...

kucharinka*
hodnocení

ono lístek by asi ani nepomohl, je to už dloho co jsem je koupila, asi třičtvrtě roku ... ale zkusím se poptat, děkuji :)

hodnocení

0x

Zas je nemáš tak dlouho, je škoda je vyhodit, obvzlášť , když byly drahé a jsou pohodlné. Dej si je spravit, není to tak drahé. Já jsem platila za podražení zimní obuvy 170,- kč.

doplněno 27.08.14 12:46:

jéje, teď čtu, že tam máš díry. Tak to nevím, jestli by pomohlo jen podražení. Zkus se zeptat v opravně, oni Ti poradí a řeknou předběžnou cenu.

kucharinka*
hodnocení

Děkuji mockrát, určitě se zeptám :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]