Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám tady dotaz pro makeupátorky Jak si líčíte oči? Já mám takové nenápadné oči se spadlými víčky tak mě zajímá jak se líčíte vy?
protože už mě nebaví furt to samí... používáte korektory.. makeupy..pudry..stíny..linky..atd..? ..
Korektor používám jen trochu na zakrytí kruhů pod očima. Když chci vylepšit pleť, tak klidně i na celou tvář, ale zase jen tak decentně, abych nebyla jak maska. Makeup pak rozetřu přes korektor, abych dodala pleti šmrnc. Pudr používám jen velmi málo, když se mi leskne čelo. Linky mám ráda tekuté, ale dříve to byly i gelové. Maluji se poměrně výrazně, ale to neznamená, že si dám tunu makeupu, tlusté linky atd. Prostě tak akorát. Hlavně jsem zásadně proti slepeným řasám po nanesení řasenky. (tzv. nohy od mouchy)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.