Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se líčíte?

Od: oloo odpovědí: 5 změna:

Ahoj, mám tady dotaz pro makeupátorky Jak si líčíte oči? Já mám takové nenápadné oči se spadlými víčky :( tak mě zajímá jak se líčíte vy? :) protože už mě nebaví furt to samí... používáte korektory.. makeupy..pudry..stíny..linky..atd..? ..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

simsalabim*
hodnocení

0x

Korektor používám jen trochu na zakrytí kruhů pod očima. Když chci vylepšit pleť, tak klidně i na celou tvář, ale zase jen tak decentně, abych nebyla jak maska. Makeup pak rozetřu přes korektor, abych dodala pleti šmrnc. Pudr používám jen velmi málo, když se mi leskne čelo. Linky mám ráda tekuté, ale dříve to byly i gelové. Maluji se poměrně výrazně, ale to neznamená, že si dám tunu makeupu, tlusté linky atd. Prostě tak akorát. Hlavně jsem zásadně proti slepeným řasám po nanesení řasenky. (tzv. nohy od mouchy)

vklus
hodnocení

0x

Já se nelíčím. Bych vypadal jako buzna

hodnocení

0x
Pleť mám bezchybnou, takže na denní nošení používám pouze řasenku, oči mám jinak krásně výrazné od přírody. Když jdu na golf, šipky, kulečník nebo jen tak za známými do baru tak lehce nanesu make up, řasenku a linky, nyní tekuté, dříve ve fixu. Pokud je to do společnosti, tak příležitosti upravím celý make up, jiný tvar linek, lehké oční stíny, mám ráda kouřové, zlatavé a sedo černé, atd ;)

michalkoudela*
hodnocení

0x

Nelíčím se, nejsem na kluky :)

myse*
hodnocení

0x

maluju si pouze oči - 2 odstíny šedé + řasenka, občas BB krém (Nivea je fajn)

Jinak nic - nebaví mě to a připadám si moc "uměle"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]