Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,mám již od mého narození odstaté ušní boltce! Děcka se mi smějí,ve škole se mi smějí..atd až to zašlo na ponižování,sebepoškozování,dobirání od ostatních děcek..atd A o holkách ani nemluvím! Žádná holka z mého okolí nechce mít nic semnou společného! Připádá mi to že holky tím od sebe odhánim prostě je tím spíš odbuzuji nemyslíte? Můj Největší problém je ten,že káždá(holka mých snů) kterou již hrozně dlouho Mám moc rád a Miluji ji,že semnou nechce kvůli tomuto problému nic mít! Jelikož mám odstaté uši a již mám vadu řeči-také od narození! Mám pocit jako by see ti holky ode mě vzdalovali! Něco mi furt říká v duchu (běž na tu operaci uvidíš budeš žít nový život)! Ano rád bych šel na plastiku ale nemám na to jaksi peníze! Ale jak budu mít tak půjdu! Již zhruba 16-18let mě to sere a s tímto problémem chci nadobro skoncovat! Chci aby holky v mém okolí se na mě dívali jinač jako na nového člověka a vůbec chci aby se na mě káždý koho znám díval jinak! Děkuji moc za rady a tipy a Nashledanou
Teď trošku odbočím chci vás poprosit jak mám udělat luxusní fotku prostě nějakou stylovou fotku aby měla většina LIKE-Lajků na sociální síti Facebook? ) Díky moc :D
Prosím pěkně, taková plastika je placeným zákrokem a ne levným. Bohužel ta úprava by byla před 10 leti za poněkud jinou cenu. Pokud to chcete řešit, pak co nejdříve. Další věcí a podstatnou je, že si té úpravy vaše okolí povšimne jen minimálně. Nemůžete počítat, že lidé (holky) z vašeho okolí by se po operaci na vás dívaly jinak. To opravdu tak není. Pro ně budete ten ušatý napořád, i kdybyste žádné uši neměl. Jinak se na vás budou dívat pouze lidé, co by vás neznali před zákrokem. Podstatnější je vada řeči a to lze nejspíše řešit i nyní. Na to nepotřebujete žádné peníze, jen to řešit a chtít. Začněte u svého praktického lékaře.
Marty, nevíme kolik Ti je let, ale plastika uší asi nebude drahá, možná ji bude radit pojišťovna, nevím.
Mám kamaráda, který ostříhaný vypadá jak ufon, ale smířil se s tím a dokáže si z toho udělat legraci, a věř mi, o ženský nemá nouzi...
Já taky nemám uši těsně u hlavy, ale mám delší vlasy - tak to není vidět...
Ohledně toho FB zkus místní vyhledávání nebo založ novou otázku...
Jelikož se mi druhá vnučka narodila s uchem nejen odstátým ale i mírně zdeformovaným, vím, že ZP hradí zákrok do 10ti let dítěte (na doporučení že jde o vadu vrozenou a ta vede k psychickým problémům po zhodnocení jejich lékaře až do 18ti let a některé případy i déle), zákrok se provádí v celkové narkoze u dětí do 12ti let a jsou 2-3 dny hospitalizovány, jinak lokální umrtvení a ambulantně, po zákroku je nutné 4 týdny nosit "čelenku" co ucho drží. Cena pro samoplátce je cca 5000 jedno ucho. Tak si říkám, hlavně, že holka slyší, vlasy to zakryjí, já mám ucho odstáté-dost už 53 let a celý život klidně nosím culík. Věřte mi, ušima to nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.