Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podzimní počasí v srpnu

Od: lotus* odpovědí: 17 změna:

Máte po dovolené a překvapuje vás nezvyklé počasí? Co říkáte na to, že počasí odpovídá víc říjnu než srpnu? Zvládáte to? Je vám zima?:) Topíte? Věříte, že aspoň o víkendu ještě bude lépe (předpověď)? Já osobně jsem překvapená a balím se do teplé deky...

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ráno jsem vyrazil v tričku, kraťasech a sandálech a nevšiml jsem si, že by byla nějaká zima. Doma celé odpoledne dosud okna dokořán. Asi žijem každý jinde. Nebo mám naakumulováno.

ohneta*
hodnocení

0x

Já ještě po dovolené nemám, takže nemůžu soudit :-D

iz*
hodnocení

0x

Mně to takhle vyhovuje, lepší než vedra ...

lotus*
hodnocení

Já jsem na Vysočině a tu je zima a prší. Mám zprávy z Prahy, že tam to není o moc lepší. Tak mě těší i ty dobré zprávy, že někde je ještě léto (nebo se někdo na letní dovolenou ještě chystá):)

U nás je celkem teplo - ne vedro, ale normálně chodím v tričku s krátkým rukávem a letní sukni. Ani teď večer rozhodně není zima. Jinak podle mých zkušeností je na Vysočině většinou opravdu o něco chladněji než jinde - mám tam část rodiny.

priroda
hodnocení

0x

Nám začalo žloutnout lístí na jedlých kaštanech a chystají se na opad, na podzim, to nikdy v srpnu nebylo, ani v říjnu. Vidím to na stromech...a myši, ty už valí druhý týden se dostat do baráku...to o nečem vypovídá, a to bych mohla pokračovat jak je to celé letos urychlené v přírodě a nikdo nic nevidí...všem je ok... Vlaštovky si dávají scuka taky docela kvapem.

hop®
hodnocení

0x

Nooo, žádné horko není.
Většinou si zákaznící přejí nové nebo rekonstruované topení tak od října. Letos už začínají bláznit teď, přestávám natahovat elektrodrátky nebo vodotrubky a věším kotle a radiátory. Takže asi opravdu už je podzim... :)

hodnocení

0x
Liberecko - také zatím chodím v tilku a sukni, večer už si beru mikcu, ale okna jsou pořád dokořán. Až mě počasí zde zas poleze na nervy, odjedu na chvíli do tepla ;)
kolibrikusaty

jééééé, jak rád bych ještě letos viděl krásné ženy v sukni a tílku...to je pak to léto a den pěknější ;)

hodnocení

0x

Říkal člověk v rádiu, že na Lomnickém štítu včera padal sníh *sok* Ačkoliv si vzpomínám, že jednou jsme byli v červenci ve Vrbně p.Pradědem na stanovém psím táboře a já jsem litovala, že mám tak malého psa, protože jsem ho měla u sebe ve spacáku a on hřál jenom kousek. Ráno jsem myslela, že mám špatné oči, protože bylo všechno bílé. A ono bylo -4°C. Šílené! :-D Na polovinu příštího týdne hlásí ustávání deště a oteplování. Takže heslo nejbližších dní: Přežít!

hodnocení

0x

Nevím, na jakém Liberecku žije denny *hi*, ale já včera šla hlídat v podzimní bundě a moc oblečená jsem určitě nebyla, i když při tlačení kočárku do kopce jsem si ji teda sundávala :-D tohle počasí mě moc nepřekvapuje, spíš štve, ale při jednom mém návratu ze Španělska byla taková kosa, že ten šok nic nepřekoná. A nejen kosa, na Ruzyni hustý déšť a foukalo ostošest, chudáci Španělé, co přijeli na návštěvu. Lépe si myslím bude - v září. Cítím teplé září v kostech :-D

Novoborsko;) o návratu z dovolené mi ani nemluvte:-D já přijedu v sukýnce nebo kraťasech a pak tady mrznu:-D nikdy si nenechám teplé věci na vrchu kufru :-D

hodnocení

0x

u nás (královéhradecko) mě včera brzy ráno překvapil lehký šedivák na trávě, jenom místy, ale stejně... všude šustí listí pod nohama, poletují pavučiny, opadávají ořechy - také mi to spíš připomíná září,říjen... momentálně prší, už od včera - večer jsme si poprvé zatopili :) ale věřím, že bude o to delší krásné babí léto... :)

2kedar*
hodnocení

0x

To bude tím, že mám zrovna týden volna *zed*

Ale je to furt lepší, než 30°C ve stínu. To jsem byl zalezlý doma jak ščur. :)

sebod*

Nebojte. V posinci bude třeba takových +15 a bude nám krásně teploučko *smich*

limetka*
hodnocení

0x

...si nestěžuju - není lepší počasí na oheň v krbu, skleničku bílého a dobrý steak na talíři :)

buss
hodnocení

0x

Co s tím, to neovlivníme, jedině odjet za slunkem. Co tady s vírou v lepší?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]