Nejste přihlášen/a.
Teď jsem náhodně objevila, že se jedna firma decentně uchází o přízeň svých spokojených zákazníků a přátel v soutěži Křišťálová lupa. Můj hlas určitě dostanou, ale jak jsem si tak pročítala ostatní kategorie a jejich obsah, objevila jsem u Nástrojů a služeb podrubriku "komunikační služby". Myslím, že Poraďte tomu odpovídá. Tedy z mého hlediska.
Dám hlas, i když se samozřejmě nejedná o počin tohoto roku a já vlastně ani nevím, jestli lze dávat hlasy jen nominovaným, nebo komukoli.
Zajímalo by mě, jestli už mají Poraďte a Křišťálová lupa nějakou společnou historii.
Já se připojím, admin by mohl Poraďte nominovat jako svůj projekt zde: kristalova.lupa.cz/... .
myslím, že před 2/3 lety jsem to zkoušel, ale na to máme stále moc malou základnu.
šlo by to dát sem:
- Nástroje a služby
- One (wo)man show
Nominovat můžete kohokoliv chcete, tuším, že ani vše nemusí být vyplněné
One (wo)man show, už dávno není tak úplně pravda, ale z hlediska jakého to berou by to prošlo Díky syslové a další uživatelé
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.