Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Magická koule... Jak je tohle možné?

Od: vl* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

od kamaráda mi přišel zajímavý e-mail. Na matiku jsem nikdy nebyl dobrý, ale naprosto nechápu, jak je něco takového možné...

ultrapc.cz/...

Mohl by se na to někdo podívat, zkusit si to a vysvětlit mi, jak je možné, že mi to vždy číslo uhodne?

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

0x

Výsledné číslo je vždy dělitelné devíti - 9, 18, 27, ... 99. Takže stačí, když v tabulce bude u těchto čísel stejný symbol a ten zobrazit v magické kouli.

vl*
hodnocení

Nějak nechápu... Vždyť se ty symboly neustále mění...

To jo, to se mění, ale u čísel delitelnych devíti je stejný symbol. A pokaždé jinej, aby to nebylo tak nápadný
iz*

Ty symboly se mění, ale jsou stejné pro násobky

(jiný symbol je opět stejný pro všechny násobky).

hodnocení

0x

Ty obrazce se mění, takže ať spočítáš jakékoli číslo, vždy je u výsledku stejný obrazec. Je to oblbovák. Spočítal jsem náhodně pět výsledků bez klikání na kouli a u každého byl stejný symbol. Kdykoli bez počítání dáš stránku aktualizovat (=kliknutí na kouli) tak se obrazce změní :)

Vlastně ti odpověděl první respondent

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]