Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odkup farmy

Od: tadeas* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den , zemědělství mě neskutečně baví a (nechci se tím chlubit) rozumím mu. Mám zemědělské vzdělání a od mala jsem veden k práci v zemědělství. Nyní se mu chci věnovat na plno a chtěl bych kopupit nějakou farmu ( až pod důsledné analýze) jenže mi chybí peníze je nějaká možnost sehnat 200 milionů? Je to trochu nereálná suma peněz ale jen jsem nad tím bádal jestli je to možné . Díky za rady :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Takovéto peníze máte šanci získat pouze z dotací evropské unie.

Nebo zkusit úvěr na hodně dobrý podnikatelský záměr (to ale normální farma není)

doplněno 25.08.14 17:00:

Jinak při zemědělství není ani tak důležité aby Vás to bavilo a rozuměl jste tomu, ale musíte umět Vaše produkty prodat a pokud možno na prodeji i vydělat peníze.

lidus*
hodnocení

0x

Co si pod pojmem farma za ty peníze představujete? Stačí vám dům, pole, chlívy a výběhy, záleží zda se budete věnovat chovu + výrobě produktů nebo pěstování + prodeji. Nebo je možnost udělat to jako spousta "zemědělců" na pole fotowoltaické panely a kousek dál bioplynku-pobrat dotace a žít jako prase v žitě. Záleží i na tom,kolik plánujete zaměstnat lidí minimálně na sezoní práce. 200 milionů to snad vyšla levněji i farma Bolka Polívky. Být vámi tak se rychle ze svého snu probudím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]