Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Využití zemědělské usedlosti

Od: hug odpovědí: 2 změna:

Prosím o radu.

Nedávno jsem zdědil velkou zemědělskou usedlost s několika halami. Celkově moc neudržované, ale nikoli schátralé.

Potřeboval bych slyšet Vaše názory na možnosti využití. Když jsem byl mlád, byly nápady. Teď už nejmladší nejsem a kyž už mám prostory, tak nemám nápad. Pozemek má přes 25000m2 a je mimo velký města.

Nechci ho prodat, ale chci ho zužitkovat. Případně investovat a zhodnotit. Kdyby si alespoň ty budovy vydělali na daně a údržbu.

Děkuji za všechny nápady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

Pronajmout na parkování, skladování apod.

doplněno 25.08.14 17:23:

Případně jako výrobní prostory, kanceláře apod.

lidus*
hodnocení

0x

Hugu jestli tu velkou zemědělskou usedlost (patrový dům k nevytopení (zrekonstruovaný, nová střecha¨, plynové topení + druhý na tuhá paliva, vlastní studna), velký dvůr, mlat, obrovská krásná patrová sýpka, řizkárna (veliká místnost kde dřív sušili řepné řízky, mnoho velkých chlívů, garáží několik) máte jako my na malé vesnici od velkého města vzdálené min 60km tak je to myslím, jako u nás, jen žrout peněz. Chalupa na léto dobrá i kamarádi se ubytují když mají zájem, zahrada celkem v pohodě, pole pronajaté ale nebydlela bych tu v zimě ani za nic. Měli jsme zájem pronajmout něco na sklady, dva roky tu sklad fungoval a pak našli jeden menší blíž firmy, ovšem moc to za to nestálo, stále se tam točila velká auta, poničila dlažbu na dvoře, sousedé neustále nadávali na pohyb aut a hluk. Až příjdete na to, jak to zužitkovat, dejte mi vědět. Jo a přejeli nám kočku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]