Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bude to fungovat?

Od: dankoss* odpovědí: 4 změna:

asi priblizne 2 roky pouzivam warez minecraft a chci si poridit od minecraft.net za 540kc pres paysefcard originalni minecraft , a chci se zeptat jestli mi bude fachcit normalne na pc , aby nebyl problem kvuli tomu ze jsem pouzival warez minecraft a jestli nebudou potize z originalnim minecraftem

diky dopredu za odpoved

dan

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

spoktrex*
hodnocení

0x

Když odstraníš vše od starého s stáhneš klienta který ti po platbě umožní stáhnout mojang z jejich stránek žádný problém nebude sám jsme to tak měl .. u mě byla jenom vada ta že jakmile jsem si to koupil přestal jsem MC hrát .. :D

dankoss*
hodnocení

ok díky moc :D

iz*

Nezapomeňte odstranit záznamy z registru. Např. programem RegCleaner. Pozor, nemáte-li s čištěním registru zkušenosti, nemažte nic jiného!

dankoss*
hodnocení

já zasadne pouzivam ccleaner

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]