Nejste přihlášen/a.
Už to na sobě nějakou dobu pozoruju ... na bráchu jsem hnusná a přitom ani nechci, na rodiče to samé prostě se chovám jinak... Mohla bych už být v pubertě? Je mi 12... mamka často říká že sem puberťačka...
Asi ano, v pubert klidně můžeš být. Pubertou však neomlouvej svoje nehezké chování k těm, kteří tě milují a které miluješ ty. Kontrolu nad svých chováním a jednáním musíš mít po celý život. Začni s tréningem už ted. Pohlídej sama sebe. Řekni si: Co z toho, pro co se hádám teď, bude platit za měsíc? Taky si uvědom, že každý má nějaké trápení, špatnou náladu, nějakoý vztek a přesto jiným lidem neubližuje, neštěká po nich. "Co sama nechceš, nedělej druhým".
Ahoj. Tak děvče, možná, že v pubertě ještě nejsi. Jen se chováš jako drzej cápek. V pubertě jsme byli všichni, ty také jednou budeš naplno. Ale, jestli si myslíš, že chovat se jako KRAVA (s krátkým A) je něco úchvatného a ještě k bližním ve své rodině, tak to určitě není. Jsi zřejmě mladé děvče, tak se podle toho chovej. Ahoj.
Ahoj , každej máme někdy tu blbou náladu a jsme "hnusní" na lidi kolem. Já myslím že se nechováš zas tak úplně jinak jak si to myslíš ty, Když tě něco štve je lepší si o tom v klidu s někým povídat ... s někým kdo je ti nejbližší . Zlost a "blbá nálada" pak zmizí . Pubertu bych v tvým případě nechal pubertou ... jestli přišla nebo teprve příjde to je koneckonců jedno. Spíš se snaž aby jsi svojí zlost jak se říká nevylévala na lidech kteří jsou k tobě hodní , snaž se to v sobě prostě potlačit. Mě osobně když mě něco štve tak v okamžiku , kdy jsem sám , do něčeho kopnu nebo něco roztrhám a ta zloba pak ze mě vyprchá :D
Tak ať to zvládneš
Péťa
email: pb.consulting@mail.com
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.