Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapomenutý baťoh ve vlaku

Od: miskoo odpovědí: 7 změna:

Zdravím.. vůbec poprvé sem zapoměl ve vlaku baťoh, člověk si říká student, ale alzheimer už tak brzo, neměl jsem tam naštěstí žádné peníze ani doklady, ale učňovku a různé potvrzení ano.

Zavolat nebo napsat na ČSAD? nebo ČD? opravdu nevím, jestli měl někdo podobnou zkušenost

Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Taky se mi to stalo, šla jsem zpátky na nádraží, výpravčí zavolal do stanice kde se vlak zrovna nacházel a tam batoh pruvodčí vysadil. Poslali ho zpátky protijedoucím vlakem. Dojděte se zeptat na nádraží, pokud batoh dojel na konečnou a nikdo ho mezitím neukradl, mohl by být ve stanici ve ztrátách a nálezech.
doplněno 16.09.14 14:59: Nebo můžete zkusit na tu konečnou sám zavolat.

baier*
hodnocení

0x

Ahoj odpověď tu už máš od ivasad . Alzheimer to jistě nebude ...za to spíš můžou ty hezký holky ve vlaku na který si se díval :D

hodnocení

0x

pokud vlak tak dat dotaz na CD. Ono tam bude asi hafec tech batohu. Jen je horsi , ze to muze byt az v konecne stanici.

martinaa*
hodnocení

0x

Psaní je na dlouho. Já bych volala přímo na pobočku ČD u vás (případně na ústřednu). Podobně jsem ztratila jendou za život v buse peněženku, před ústřednu jsem se dostala až ke konkrétnímu řidiči, který ji našel.

hodnocení

0x

Je to tak. Zajdi na stanici a řekni výpravčímu či přednostovi, co se Ti stalo. Známí takhle vystupovali a oba nechali ve vlaku deštníky. Vlak sice odjel, ale oni to hned nahlásili. Výpravčí volal na nejbližší obsazenou stanici i do vlaku. Na té stanici průvodčí deštníky předal výpravčímu a putovaly opačným vlakem do Ledče, zpátky ke svým sklerotickým majitelům.

Tam jezdí ale maličká, téměř rodinná osmsetdesítka. Pokud to bylo na delší trase a v nějakém frekventovaném vlaku, mohl se batohu už zmocnit někdo nepovolaný. Snad to dobře dopadne. Jaga.

hodnocení

0x
Centrální evidence nálezů: 972222222
Každej průvodčí co něco najde to musí nahlásit tam.

miskoo
hodnocení

všem děkuju za rady, zavolal jsem a bylo :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]