Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se zboží nachází?

Od: kajina123 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

objednávala jsem poprvé na aliexpress, u většiny zboží mám napsáno "čeká příjem" vůbec nevím co to znamená jestli už je zboží někde na poště nebo na celním úřadě? sledování zásilky mi nějak nefunguje tak bych chtěla poprosit o radu díky moc :))

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, neznám tento e-shop, ale řekl bych, že to znamená, že zboží není skladem a očekává se naskladnění z velkoskladu nebo je objednáno u výrobce. Na sledování zásilky je dost času a ten e-shop Vás bude ještě asi informovat a dalším stavu objednávky a odeslání zboží. Zdravím!

doplněno 16.09.14 13:47:

bmbx - snad jsem nenapsal nic tak strašného, body tady nezískám a nemusím znát všechny obchody na internetu. Možná jsem měl v úvodu napsat, že je to rada obecná. Prostě to zboží zatím nemají - a až bude k odeslání, tak (zřejmě) pošlou zprávu.

ringo - děkuji za zastání, ale pan kolega je zde svým prudičstvím poměrně znám a je to jeho vizitka.

ben:

snad jsem to ho taky tolik nenapsal, ale lze předpokládat, že tazatelka neobjednává na internetu poprvé, takže nějaká obecná rada zde opravdu není na místě, jedná se o to poradit jak to chodí na aliexpressu :)

A proč vůbec zmiňuješ body na poradně? Ty radíš kvůli tomu? *smich*

Ano, lidi kteří radí za každou cenu, nebo očividně blbě upozorním, netykavky to považují za pruzení *smich*

Naštěstí zde takových není mnoho.

hodnocení

0x

Nejlepší je když se montuje do rad někdo, kdo pak napíše, že ten eshop nezná :)

Prostě čekejte, lhůty jsou i měsíc. Pokud vám nefunguje sledování zásilky tak si z toho nic nedělejte, on to eshop udělá částečně za vás, v okamžiku, kdy se bude zásilka nacházet někde na české poště, zcela určitě, vám místo "čeká příjem" naskočí "potvrdit doručení" a požádají vás o komentář. Ale to sledování zásilky pruběžně zkoušejte, třeba se to rozchodí.

Zatím jsem nikdy neměl žádný problém a když tak na našich poštách :)

Pravě poslední balíček jsem nějak nesledoval a když mi po několikáté přišel mail od aliexpressu abych potvrdil přijetí začal jsem se pídit co s tím je a zjistil jsem že už 16dní leží na poště a 18. den jej měli vracet odesílateli :(

Nechápu vaší invektivu na bena. Vy ten e-shop taky neznáte a odpovídáte...
Ano, znamená to že zboží nebylo podáno k přepravě z jakýchkoli důvodů.

ringo:

znám, nakupuji tam dost často :)

Je to jak jsem psal a potvrdil to i rv.

Že zboží nebylo podáno k přepravě z jakýchkoliv důvodů u tohoto obchodu neexistuje, protože okamžitě informují z jakých

rv*
hodnocení

0x

Čekají na to, až vy zboží přijmete. Pravděpodobně je někde na cestě. Až dorazí, tak ho vyzkoušíte a jste-li spokojená, potvrdíte příjem. Tímto budou vaše peníze uvolněny obchodníkovi a v případné další domluvě budete tahat za kratší konec.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]