Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,nevite někdo jak ošetřit gumu ve dveřích mražáku.Zdá se mi že je nějak mirně lepkavá,mrazák jsme pár let nepouživali,máme mražak u lednice tak ten stal bez využití.Ted potřebuji zamrazit větší množstvi a chci ho zprovoznit, tak prosím o radu jak na tu gumu,jestli jen omyt vodou nebo se to nějak ošetřuje.Díky moc.
no zkusil bych to umýt, ale já to spíš vidím na výměnu...na gumu můžete použít i líh ale NE benzin..
Zdravím.! Pokud je to Calex 50, tak tu gumu jde ještě sehnat. Jinak omýt teplou vodou s troškou Jaru. V žádném případě nepoužívejte žádné organické rozpouštědla, jako ředidlo, ani benzin, ani minerální olej.! Ten gumu narušuje.
Glycerin je dobrá volba, používá se i na gumu na dvířkách od pračky. V nouzi je dobré i sádlo. Tím nic nepokazíte.
Já používám silikonovou vazelinu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.