Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za humny hrozí válka

Od: zahumny odpovědí: 21 změna:
21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Hodne jist a byt tlusty :) pak vydrzime dele :)
zahumny
hodnocení

Aha, tak to mě nenapadlo...

doplněno 23.08.14 00:22:

navrhuji jako dietu ztrátu národní identiti.

hodnocení

0x

Je to trapný, už to tu bylo několikrát, asi se rád po někom opakujete.

zahumny
hodnocení

Ty se nebojíš? Respect...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nedělám proti tomu nic, ale kdybych mohl, tak bych "odstranil" pana Putina. Zdravím!

doplněno 23.08.14 08:16:

jmhad - myslím, že v osobách mám jasno. Vždyť ani nevypadají jako sourozenci. Já myslím toho bělejšího - nadsamce, dobyvatele, sjednotitele ruského lidu s myšlením soudruha z dob studené války. Nebo, že bych patřil k té menšině, která si už i dost pamatuje z minulosti a není už cucák?

doplněno 23.08.14 08:20:

zwiki - dobré. Nebo také: "Naší mírovou ocelí zalijeme chřtány válečným štváčům."

jmhad*

to jsi si spletl osoby,většina tu opičku za mořem

zztop*

Odstranit Putina? Proč? To sis trochu popletl strany ne a chtěl jsi napsat Obamu a celkově USA. Si spočítej kolik konfliktů/válek od 2. světové zavinili USA a kolik Rusko. Stejně jako pravdoláskaři zde vítězí amíci

majsterjoe*

ja nevim proc porad nekdo omyva tema komunismu. Ruska federace je dnes nekde uplne jinde a jen slepy clovek nevidi co se deje prave ze strany USA. Nebo spise prave nechce videt diky historii komunismu v evrope. Tak dobra. Ono se to stejne jednou zase otoci a zase bude pro vetsinu USA spatna. Ale na to je jste cas...ikdyz bude pozde.

Pravda pravda, Putin je hrozná svině, proto poslal humanitární pomoc do míst, kde vojáci beztrestně zabíjí civilní obyvatele a záměrně ničí veškerou infrastrukturu aby byla oblast v zimě neobyvatelná. Kolik humanitární pomoci poslaly jiné státy? Nic. Chce to neposlouchat oficiální propagandu a trochu myslet, potom možná zjistíte, proč se snaží ukrajinská armáda současné obyvatele z oblasti za každou cenu vyhnat. Tady nejde o nějaké separatisty (kteří se rekrutují z naštvaných civilních obyvatel a jen brání svoje blízké), ale jako v každé válce jde zase jen o prachy. Btw. už tu jedna podobná válka byla - Kosovo. A proč začala? Protože Miloševič odmítl privatizovat (darovat) nerostné bohatství Srbska západním těžebním firmám. Šlo o velké peníze, takže se vyplatilo investovat pár drobných do žoldáků, kteří v oblasti zavedli teror. Jak to dopadlo víme a komu teď celé Kosovo defakto patří lze bez problémů dohledat...

doplněno 23.08.14 16:09:

Jak jsem napsal, kašlete na propagandu a zamyslete se, jestli může být pravda to co je nám oficiálně předkládáno. Ani největší imbecil by nenacpal zbraněmi náklaďáky, které mohou být potenciálně kontrolovány kýmkoliv nebo mohou padnout do rukou ukrajinské armády. Zbraně lze dopravit na bojiště mnoha méně nápadnými způsoby. V kamionech je zcela jistě jen humanitární pomoc. Bohužel, pro ukrajinsou vládu je tento konvoj obrovská ostuda a důkaz jejich neschopnosti, takže na něj útočí aspoň slovně. Ale řekněte - není trochu mimo mísu, když je ukrajinskými představiteli humanitární konvoj označován jako invaze? Toto označení je ze stejného ranku jako "humanitární bombardování" prováděné svého času Američany v Srbsku. Kolik tam "humanitárně" zničili nemocnic, elektráren, chemických provozů, rafinerií, atd., a pozabíjeli civilistů, na to už se bohužel zapomnělo...

Vy víte co v těch náklaďákách opravdu je? Zdroj?

doplněno 23.08.14 22:57:

@Majsterjoe: No to právě nevím. Proto se ptám na ten zdroj. Ne jen vlastní logickou úvahu, že přece nebude tak hloupý, aby to nacpal do náklaďáků s pomocí. Lidi dělají i hloupější věci proti logice. Na zprávy se moc nedívám, ale máte pravdu, že to, že tam můžou být zbraně jsem zaslechl v TV. Proto se ptám odkud má to, že tam fakt je jen jídlo. I když to asi, pokud se neprohledá každá krabice, těžko někdo dokáže. Stejně jako to prohlášení, že tam jsou zbraně, které ješte teda nenašli.

Takže každý ať si věří tomu svému. Za čas se možná dovíme jak to bylo doopravdy. Mimochodem, spíš věřím na to jídlo než na kulomety.

majsterjoe*

A vy to vite? Americane to vedi? Proc neverite rusum, vzdyt vyprazdnene kamiony se uz vraci zpet.

zwiki*
hodnocení

0x

Prací zachráníme mír!

doplněno 23.08.14 08:26:

*smich*

janplinto*
hodnocení

0x

Hájit vlastní zájmy. To je to nejlepší, co můžeme dělat a nestrkat rypák tam, kde není vítán.

hodnocení

0x

Za můj život už tolikrát " hrozila" válka, že už jsem imunní. Za komančů to byl dokonce jakýsi bičík ke zvýšení aktivity.

ukulele*
hodnocení

0x

učím se česky, abych nenapsal identiti

sonyboj*
hodnocení

0x

Já se asi pustím do chovu prasat, neboť: Plány revanšistů zhatí naši vepři boubelatí! *smich*

majsterjoe*
hodnocení

0x

Je zajimave ze na valku myslite vetsinou jen diky Ukrajine a Rusku. To co se deje ve zbytku sveta asi nevidi nikdo. Tam je valka a mnohem nebezpecnejsi.

hahanaj*
hodnocení

0x

A co děláš ty?, Války jsou odjakživa

buss
hodnocení

0x

Dělám kulové, to stačí, a što du?

hodnocení

0x

To není nic nového. Američané rozpoutali už desítky válek. A některé i dost blízko.

ja1
hodnocení

0x
Buduj vlast - posílíš mír!
Za humny hrozí válka
Za humny hrozí válka #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]