Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paypal problem

Od: charger® odpovědí: 4 změna:

Ahoj

Dnes bych měl po prvé kupovat webdesign, mám založený bankovní účet přes ERA, jenže nikdy jsem nepoužíval platbu přes paypal, takže jsem se tam registroval , potvrdil email a teď jsem u dobíjení paypal účtu, tady je formulář , kde musím vybrat banku, jenže není tam Poštovní Spořitelna a když jsem se podíval do zadu na kreditní kartu je tam napsané This is cars is property of: ČSOB a adresa.

Takže mám vybrat ČSOB? nebo raději jiná, ptám se z důvodu, že to dělám po prvé, takže nechci udělat nějakou chybu, děkuji za vaše rady.a :

ukázka: img.grapz.cz/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

jsem přehlednul ze to jde opravit :) sorry za dable post

hodnocení

Nebudu to pokoušet raději, teď jsem koukal do svého účtu na paypal a ono to vlastně jde i tak, že mohu mít na paypalu 0 CZK a ,že to vlastně strhne z bank. účtu. říkám to dobře?

1) náhled
img.grapz.cz/...

2) následně po rozkliknutí

img.grapz.cz/...

expiration Date tam mam vypsat co? Card security code to je to trojčíslý v zadu na platební kartě?

Číslo karty se musí vypsat 16 místní číslo? nebo stačí ty první 4 čísla?

když to takhle udělám sebere to tedy mé z učtu penize a prijde to na ucet tomu co ma na paypalu zaregistrovany?

ohneta*

Datum platnosti karty, security code trojčíslí na rubu karty, číslo karty musíš napsat celé, platební brána si neumí domyslet zbytek. Poslední věta je tak, jak je napsána.

kamilk4
hodnocení

0x

U nastavení karty je nutné mít povolení platby u obchodníka(na internetu) + plus povolený limit.Účet musí být ověřený s prvotní platbou 50 Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]