Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem z padani minecraftu

Od: dankoss* odpovědí: 4 změna:

dobry den , mam proble z modem do minecraftu , je to mod ze zbranema a je tam dinamit a kanon a vzdicky kdyz hodin dinamit nebo vystrelym z kanonu tak mi spadne minecraft ( mam warez mc neni to tim? )

jinak mam notas od Asus : intel core i5 , 4gb ram , 2 jádro , nvidia geforce 740m , 750 gb pamet , 2,6 - 3,2 ghz ( core boost) , win 8.1

tak kde je problem , dekuji dopredu za odpoved

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Problém je v tom, že jsi ze samého hraní her zapomněl na samé základy pravopisu a tvůj počítač se ti to snaží důrazně naznačit.

hodnocení

0x

Verze Minecraftu? Hodilo to nějakou chybu? Přesné jméno modu? Problém může být kdekoli a já zrovna lekci věštění z čajových lístků zaspal.

doplněno 25.08.14 06:53:

"spadne do bílé stránky" A jsou tam nějaké texty? Jestli ano, tak nám je sem nějak pošli.

doplněno 28.08.14 20:08:

Takže co jsem se tak koukal, tak je to chyba samotného modu, takže s tím nic neuděláš. Musíš počkat jestli tu chybu tvůrci modu opraví v nové verzi.

dankoss*
hodnocení

verze 1.7.10 od team extreme ( warez )

název modu : Balkon’s We/...

vždycky kdyz hodim dinamit nebo ze vystrelim z dela tak mi proste spadne mc do takove bíle stranky a pak kdyz chcu na ten svet znova kde jsem treba udelal hrad z tema delama tak mi to pise ze ta mapa nejde

dankoss*
hodnocení

tady to je , vzdycky kdyz hodim dinamit nebo vystrelim z dela padne to

i kdyz mam originalni minecraft ! :(

Problem z padani minecraftu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]