Nejste přihlášen/a.
Může si tlustá holka najít kluka? Myslím si, že ne ... co by na ni viděl?
Kuchařinko,sice sis odpověděla sama.Ale,jak tak koukám kolem sebe,tak vidím poměrně dost oplácaných děvčat s hubenými kluky.Asi se jim to líbí...Nezáleží vždy jen na vzhledu,i když je důležitý.Jedno pořekadlo praví :"Co do hezkého džbánu,když je prázdný."
děvče bud ůplně v klidu existují fajnšmekři co preferují pouze široká děvčata mám tu spolužáka kterej je na tento typ děvčat doslova ujetej takže hlavu vzhůru a jak pravý přísloví každé zboží má svého kupce
Dobrý den, šanci má každá, i když některá menší. Jinak, když nejde utáhnout mužský na vzhled, tak je ještě možnost pochvaly nebo dobrého jídla. Něco by zabrat mohlo. Zdravím!
Ono je rozdíl tlustá a tlustá. Záleží hodně na proporcích. Pokud jsi trochu mohutnější, velká prsa, zadek, OK. Problémem je, když má holka poměrně malá prsa, ale obrovskou pneumatiku kolem pasu a břicho jak v 9. měsíci. Takový rozkeclý sud skutečně pro 99,9 % chlapů není atraktivní, protože vzhled tohoto typu poukazuje na zdravotní problémy.
Záleží taky hodně na povaze. Některé tlusté holky jsou v pohodě, prostě příjemné, milé, usměvavé. Chlapům nevadí ani tak tlustší holky ale spíš ty, které ze svého vzhledu mají pořád nějaké mindráky, neustále se mračí a řeší neřešitelné. S takovými je to hrozná otrava ať už vypadají jak chtějí, protože to poukazuje na jejich povrchnost a většinou i velmi slabou vůli - něco stále chce ale nedokáže se přinutit soustavně se sebou něco dělat. Ve společnosti 10x otočí každý hranolek a doma potom vyžere lednici. Většinou taky chodí nonstop v černých hadrech, protože si myslí, že tím tloušťku zamaskují. Je u nich nutné kalkulovat s větším rizikem zdravotních problémů - znám třeba hodně tlustou holku, která si při chůzi ze schodů jen tak zlomila kotník - prostě špatně šlápla. Většinou se tlusté holky nevyhnou cukrovce, problémům se srdcem, ledvinami. Nedá se s nimi jezdit na motorce a v menších autech
Ahoj. Jasně že může sehnat kluka. Spíše bude klukem sehnána. Mám ve svém okolí několik příkladů na obě varianty. Je zvláštní, že se ty protiklady, docela přitahují. Buclatá s hubeňourem, velkej hromotluk s drobnou. Veškeré kombinace jsou možné. Moje účast: když jsem se ženil, tak nastávající neměla ani váhu pytle cementu-48 kg a já po vojně o 10 kg víc, t.j. 85 kg. Znám holku, už vlastně paní 39 let a pod prsa,. má je příjemně malé, nádherná. Dolů, už je plně oplácaná. A bez chlapa byla nejdéle asi 14 dní. Možná, tohle ale nedokáže každá. Ničeho se neboj, netrap se. I tobě,(nebo koho se to týká), to zafunguje. Ahoj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.