Vložky předepíše příslušný ortoped. Ten vidí a umí posoudit případné další vady Vašeho podvozku. a zřejmě i zadarmo. Já mám kvalitní, ale vsadím se s Vámi, že pro Vás vhodné nebudou. doplněno 02.03.15 16:45: M Můj ortoped je opakem... Poslal mne na speciální pracoviště, kde mi každé chodidlo zvlášt okopírovali a na míru do druhého dne zhotovili přesnou vložku i s požadovanými vlastnostmi. doplněno 02.03.15 16:46: M Můj ortoped je opakem... Poslal mne na speciální pracoviště, kde mi každé chodidlo zvlášt okopírovali a na míru do druhého dne zhotovili přesnou vložku i s požadovanými vlastnostmi.
duschan*
No tak pak mám blbýho ortopeda, páč ten mi řekl kupte si vložky na příčně plochou nohu a fertig...
Nejlepší řešení je zajít na ortopedii a tam Vám nechají zhotovit vložky přímo na Vaši nohu.Doplácela jsem 209 kč. a je nárok po půl roce na další. mamina
doplněno 02.03.15 14:50:
Tak k nám na ort.ambulanci chodí protetická pracovnice co 14 dní.Doktor se mě zeptal,jestli si vložky kupuju a kdy byly zakoupeny naposled.Pak mi bez řeči vypsal žádanku a za dalších 14 dní jsem si pro ně šla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.