Ted sem u otázky četl že žena svojemu koupila hvězdu...nějak to nechápu,můžete mi to osvětlit? Dobře,jakože někomu koupíte hvězdu, ale jak víte že je "nezadaná"?
Ahoj, tohle by mě taky zajímalo, chtěla bych hvězdu také někomu věnovat Prý je jinak nějaká databáze, ze které se ty hvězdy berou, ale je to celé takové podivné, nevím přesně, jak se to dělá a jestli je to seriózní, tak pokud by měl někdo info, také si ráda počtu
Myslím, že vůbec nejde o to, jestli je hvězda zadaná nebo nezadaná nebo jestli vůbec existuje. Je to o tom pocitu, že jsem majitelem něčeho, co jen tak někdo nemá. Dostaneš certifikát a můžeš si ho hrdě pověsit na čestné místo. Je to prostě originální dárek, podobně jako třeba pozemek na Měsíci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.