Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě hvězdy

Od: rack* odpovědí: 3 změna:
Ted sem u otázky četl že žena svojemu koupila hvězdu...nějak to nechápu,můžete mi to osvětlit? Dobře,jakože někomu koupíte hvězdu, ale jak víte že je "nezadaná"?:-D

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

losfuncha*
hodnocení

0x

Ahoj, tohle by mě taky zajímalo, chtěla bych hvězdu také někomu věnovat :) Prý je jinak nějaká databáze, ze které se ty hvězdy berou, ale je to celé takové podivné, nevím přesně, jak se to dělá a jestli je to seriózní, tak pokud by měl někdo info, také si ráda počtu :)

buss
hodnocení

0x

Zadejte do vyhledávače kupte si hvězu a pod. a už byste byla doma.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Myslím, že vůbec nejde o to, jestli je hvězda zadaná nebo nezadaná nebo jestli vůbec existuje. Je to o tom pocitu, že jsem majitelem něčeho, co jen tak někdo nemá. Dostaneš certifikát a můžeš si ho hrdě pověsit na čestné místo. Je to prostě originální dárek, podobně jako třeba pozemek na Měsíci.

egifts.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]