Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuju poradit zda jsou to fejky nebo ne

Od: anonymka5 odpovědí: 8 změna:

ahoj..právě jsem našla jdeny boty a docela se mi zalíbili, ale přemýšlím zda si je mám koupit nebo ne, protože nevím jestli jsou to fejky nebo ne..a tak chci poradit jestli by ste si je objednali? myslíte že jsou to fejky...?
jsou to boty na tohle odkazu: aukro.cz/... ;) :(

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

"100% ORYGINAL NIKE" *smich* *smich* ale těžko říct, obrázek může být jen ilustrativní, z něj vypadají originálně.

doplněno 15.09.14 16:33:

já osobně bych je asi nekupoval. když už chci značkové, tak z ověřeného obchodu, ne od Poláka z Aukra, s věcmi z Polska nemám nejlepší zkušenosti co se týká kvality.

anonymka5
hodnocení

děkuju.. :D :) a mám si je teda koupit..?

martinaa*
hodnocení

0x

Nemyslím, že jsou to originály, protože Poláci většinou na aukru prodávají padělky. Najdou se však i výjimky.

Zajímalo by mě, jestli bude v krabici doklad o koupi.

doplněno 15.09.14 17:43:

Anonymko, mrkni se na různé e-shopy, originály nemusí stát nutně 3000,-. ;). Navíc tomu posílání z GB a různě moc nevěřím. Příteli poslal strejda, co žije v Anglii, originál basket boty Nike Air Jordan (už mu dřív dovezl jedny). V krabici přišly viditelné hnusné fejky a strejda se dost divil, boty totiž kupoval jiné. No, asi se po cestě někde záhadně "ztratily".

Někde jsem také buď četla nebo slyšela, že si kdosi objednal nějakých 5-6 triček z Anglie. Balíček přišel napůl otevřený a chyběly tři trika, pošťák s tím nechtěl nic mít. A ejhle, za měsíc nato ho okradený zákazník potkal ve "svém" tričku, jak si v klídku chodí městem.

anonymka5
hodnocení

Ok..já to radši nebudu ryskovat a radši si koupim 100% originály za 3000 kč a více.. ;) :)

Pochybuju, že by ty originály vydržely déle, nebo byly lepší úměrně vyšší ceně :-D

ohneta*
hodnocení

0x

Těžko soudit, navíc dle dodací lhůty 15 a více dní přijde balíček z Číny nebo uvedené GB.

hodnocení

0x

je tam uvedeno 100% ORYGINAL NIKE *smich*

Je tam logo "AUKRO VÁS OCHRÁNÍ" , takže možná nebude problém reklamovat, pokud to originály nebudou...

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Nějak si nemůžu pomoct, ale co nechápu, je to, že si někteří lidé musí nechat radit při nakupování čehokoliv? Buď se mi to líbí, nebo na to mám. Nebo oboje. Nejlépe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]