Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší dárek pro přítele

Od: oslfssss odpovědí: 15 změna:

Potřebovala bych poradit :) Chtěla bych příteli koupit nějaký dárek, ale přijde mi, že už všechno má. Jaký je podle Vás nejlepší a nejoriginálnější dárek? Je nenáročný a raduje se z maličkostí.. Ale nemá rád nějaké řetízky a prstýnky :D fakt nevim. Chtěla bych ho něčím potěšit.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
No, já svému muži (protože už taky vše má :-D, za ty roky jsem mu k narozeninám, k svátku a k vánocům doplnila šatník od Ferrari, drahé hodinky-uz ma troje, a po takových věcech;)) koupila k narozeninám (neměl žádné významné kulatiny ani kristovky), koupila vlastní hvězdu, kterou si pojmenoval tak jak chtel on, dostal k ni papír že je jeho a takový věci ;) protože už jsem fakt nevěděla, a pak mě právě napadla ta hvězda, občas, když jsme jezdili vozem, jsme zastavili nekde, kde je hezky vidět na hvezdy a pozorovali jsme je, tak proto me to asi napadlo, tak teď když jedeme, tak pozorujeme i tu jeho hvezdu:-D jinak co třeba nějakou hezkou knihu, nebo erotický dárek? ;) nevím, kolik je příteli ani jaký máte rozpočet.

eliskaa
hodnocení

tak to je parádní ..o knize a o erotickém dárku jsem uvažovala..Je mu 21 a já jakožto studentka pěnězi moc neoplývám :D ale hvězda? to by mě nikdy nenapadlo..Kolik to stálo? :O pokud se smím zeptat :)

Hele, asi 700 Kč, bylo to právě zadarmo, nikdo netušil, kolik to stálo, jen všichni valili bulvy, když jim říkal, co dostal :-D. Dnes ji seženeš kolem 500 Kč, no nekup to! :-D

capri*
hodnocení

0x

Nápad bych měl. A sice co takhle mu koupit holící set... tj. namátkou něco takového...

icestreet.net/...

K tomu třeba ještě kvalitní holící krém a myslím, že by mohl být spokojený. Je pravda, že to není zrovna úplně levná záležitost, ale mě by to rohodně radost udělalo a to ne malou. :D

eliskaa
hodnocení

ne uplně tak luxusní, ale něco podobného dostal ode mě teď k narozeninám :D ..přemýšlím, jakožto elektrikář by mohl dostat ještě něco k jeho povolání :D já fakt nevim ..:) chtěla bych mu jen udělat radost :D

tp*
hodnocení

0x

Dobrý den,co takhle mu nechat vyrobit zavírací,nebo pevný nuž(říka se že každý spravný chlap má mít u sebe nějakej ten nožík).Nás nožířu je v čechách dost,a jsou to jedinečné kousky,které jen tak nikdo némá.Dá se vyrít i věnování,nebo nějaký motiv,cokoliv si vzpomenete.

Zde by jste si mohla něco vybrat,jsou tam i stavebnice nožu.

JATAGAN.eu,nebo na Knife.cz

eliskaa
hodnocení

to je krásný nápad! :)

capri*

Jo tak nožík s věnováním by se mi od partnerky líbil taky. :) Dobrý nápad.

Jo,já taky děkuji za nápad, už vím, co pořídit tomu mému příští narozky, nůž má, ale s věnováním tedy ještě ne;) ale zajímala by mě cena... ;)
tp*

Cena je ruzná a každý nožíř se cení jinak,a jde o to jestli máte už nuž a budete platit rytinu,nebo lept.

Dělal jsem nuž který vyšel na 25000kč(pouzdro,vlastní nuž,rytina,dárkové pouzdro z exotického dřeva)jsou nože i mnohem drašší,vykladané zlatem a exotickymi materialy a kovy.Ale taky samozřejmě levnější jatagan.eu/...,na jataganu si mužete koupit stavebnici nože a přítel si ho doma postaví není to nic složitého,pokud je trochu šikovný tak to zvládne a nějaký čas se zabaví.

Na http://www.knife.cz/ je několik desítek nožířu jen je stačí kontaktovat a ty se určitě o případnou zakazku postarají nebo pokud nebudou mít čas na nové zakázky jako já, tak vás odkáží na jiného nožíře.

Ještě mě napadlo na http://www.fler.cz/ jsou také pěkné nože některé za pár stovek některé za pár tisíc,nožíří pracuji také s kuží a dalšími materialy(muj případ) jsme docela kreativní tak se nebát zeptat,vyřezávámě ruzné předměty z nádoru stromu,a ruzných ocelí.

Z vlastní zkušenosti je nuž pro chlapa srdeční zaležitost,ne pro všechny samozřejmě,ale neznám chlapa komu se nelíbí pořadný nuž,a natož nuž který si vyrobí sám.

Spozdravem TP,pěkného dne jdu tvořit.

Děkuji že jste se rozepsal, mrknu na ty stránky. Přeji úspěšné tvoření ;)

hodnocení

0x

Oblečte se do prádélka, kolem sebe uvažte obrovskou rudou mašli a nechte přítele ať si Vás rozbalí...

Určitě bude potěšen... ;)

paw*

Pripadne prekecejte nejakou kamaradku, at se zabali spolecne svama. me kdyby bylo 21, tak by me to potesilo. ono by me to potesilo vlastne i ted, jenom mlada se tomu nejak nema...ale takovy je zivot, holt.

eliskaa
hodnocení

tak on by z toho možná radost měl, ale já asi ne :) jsme holt žárlivky a svoje chlapy chceme mít pro sebe :)

repkin*
hodnocení

0x

Co nějaký zážitek? Společná dovolená? Nějaká věc k jeho koníčku (do auta, na střelbu, fotbal apod.). Nebo něco pěkného na sebe a udělat mu pěkný večer. Je spoustu možností, jen to chce zapojit víc fantazii nebo se nechat někde inspirovat ;).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]