Nejste přihlášen/a.
Prosím vás, nedaly by se doma péci tyčky z rozemletých starých a suchých rohlíků? My je v rodině žereme na husto a dnes10 dkg stojí 16 Kč, což ve srovnání se sýry a salámy je jen trocha mouky a vody.
Chápu, že ŽERETE staré a tvrdé rohlíky. A asi i jiný odpad.
Protože, kdybyste měli na stole něco jiného, určitě byste JEDLI. Já si slané tyčky občas upeču sama, posypu strouhaným sýrem cihlou, kmínem, nebo sezamovými semínky. Recept mohu pohledat.
Ale je to tak dobré, že je škoda to ŽRÁT, proto to JÍM. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.