Nejste přihlášen/a.
Je vidět, že ruce jsou amatérsky zvětšovaný, ale třeba v Pripjati takové houby fakt rostou smaženici bych z nich osobně nedělal
babkazov: zasmál bych se, kdyby to nebyl podfuk
Něco jako push-up podprsenka, na tu se chlapi taky jen usmívají, protože nevědí, že je to podfuk (i když by vědět měli za ty leta zkušeností ) každopádně kdyby to věděli, tak se smějou.
Sakryš,nebuďte tak neoblomní realisté
Jéé,"babičko,"děkuji.Alespoň Vy jste pochopila myšlenku
Napsal jsem úplně to samé, jako @amper. Sakra, taky mě nemusel předeběhnout.
Smazat se to tu nedá, tak aspoň takhle ...
Dobrý den, já jsem se zasmál - sám sobě. Nechal jsem se nachytat na dvojsmyslný název otázky.
Stydím se, na co jsem to myslel. Ale, toho macka má pán pěkného. Zdravím!
doplněno 15.09.14 22:51:pepr - jé, tak to jsem rád, že nejsem sám. Ale, bylo to podezřelé, že by to zde prošlo .
pepr - já si myslím, že @wamp věděla moc dobře, proč tomu dala tento název - a teď se dobře baví.
doplněno 15.09.14 23:18:ladinpraha - tak, to je také pěkný macek. Jenže nikdo z nás z těch obrázků nepozná, jaký je TEN macek u těch pánů ve skutečnosti - možná je to jen macíček.
Bene, podle mě KAŽDÉHO kdo přečetl předmět této otázky napadlo jako první to co vás a až jako druhé ho napadlo, že o TO nepůjde a byl zvědavý o čem je opravdu řeč.
Takže podle mě stud není třeba, je to tak nějak přirozené
@Ben: No právě. Taky mě hned vzápětí napadlo, že TO to určitě není, protože se to sem jaksi nehodí a že v tom bude nějaká kulišárna.
A taky @wamp sem přece nebude dávat takové fuj obrázky, taková ona není
Bene, tak o tom žádná. Takový hezky "bulvární" název vždycky přiláká davy
Dobrý den, když zmiňujete bulvár, tak jsem slyšel příhodu, že se prý v bulváru objevil titulek, který měl původně oslavovat formu jedné zpěvačky a měl znít takto: "Helena Vondráčková má stále moc hezkou kondičku." Bohužel se ve slově kondička zaměnilo písmenko o za písmenko u. Těžko říci, zda to onu zpěvačku potěšilo. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.