Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Když má chlap pořádnýho macka :-)

Od: wamp® odpovědí: 15 změna:

Už jste to někdy viděli? Já tedy ne...

Když má chlap pořádnýho macka :-)

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

té houbě nějak chybí stín *smich*

doplněno 15.09.14 14:12:

ony i ty houby na stole očividně neexistují *smich*

martinaa*
hodnocení

0x

Fotošop level 8000 *haha**haha*

zwiki*
hodnocení

0x

To má jako co znamenat? ptáš se na druh nebo název?

hodnocení

Zwiki,neptam se na nic.Toto je volna diskuze,podrubrika vtipy a jina zabava.Nejak se tu stale neorientujes...
repkin*

Je vidět, že ruce jsou amatérsky zvětšovaný, ale třeba v Pripjati takové houby fakt rostou smaženici bych z nich osobně nedělal *haha*

doplněno 15.09.14 15:27:

babkazov: zasmál bych se, kdyby to nebyl podfuk ;)

doplněno 15.09.14 15:29:

Něco jako push-up podprsenka, na tu se chlapi taky jen usmívají, protože nevědí, že je to podfuk (i když by vědět měli za ty leta zkušeností :-D ) každopádně kdyby to věděli, tak se smějou. *pivo*

Ved ale aj v Pripjati su miesta s takou radiaciou ako dostanem za tyzden v Bratislave.

hodnocení

Sakryš,nebuďte tak neoblomní realisté *smich*

doplněno 15.09.14 16:08:

Jéé,"babičko,"děkuji.Alespoň Vy jste pochopila myšlenku *slunce*

hodnocení

0x

Nějak nás dnes opouští humor! Co se tak od srdce zasmát a říct: Dooobrýýý! :-D

danys*

hahaha... hodně vtipné..:) být v pubertě, tak Vám dám like..:)

hodnocení

0x

Nechtěl bych potkat toho slimáka, co si na tý houbě pochutnal *bezim*

.

hm*
hodnocení

0x

Napsal jsem úplně to samé, jako @amper. Sakra, taky mě nemusel předeběhnout. :(
Smazat se to tu nedá, tak aspoň takhle ...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já jsem se zasmál - sám sobě. Nechal jsem se nachytat na dvojsmyslný název otázky.

Stydím se, na co jsem to myslel. Ale, toho macka má pán pěkného. Zdravím!

doplněno 15.09.14 22:51:

pepr - jé, tak to jsem rád, že nejsem sám. Ale, bylo to podezřelé, že by to zde prošlo .

doplněno 15.09.14 23:03:

pepr - já si myslím, že @wamp věděla moc dobře, proč tomu dala tento název - a teď se dobře baví.

doplněno 15.09.14 23:18:

ladinpraha - tak, to je také pěkný macek. Jenže nikdo z nás z těch obrázků nepozná, jaký je TEN macek u těch pánů ve skutečnosti - možná je to jen macíček.

Bene, podle mě KAŽDÉHO kdo přečetl předmět této otázky napadlo jako první to co vás a až jako druhé ho napadlo, že o TO nepůjde a byl zvědavý o čem je opravdu řeč.

Takže podle mě stud není třeba, je to tak nějak přirozené :-D

doplněno 15.09.14 22:55:

@Ben: No právě. Taky mě hned vzápětí napadlo, že TO to určitě není, protože se to sem jaksi nehodí a že v tom bude nějaká kulišárna.

A taky @wamp sem přece nebude dávat takové fuj obrázky, taková ona není :-D

doplněno 15.09.14 23:22:

Bene, tak o tom žádná. Takový hezky "bulvární" název vždycky přiláká davy *smich*

ben®

Dobrý den, když zmiňujete bulvár, tak jsem slyšel příhodu, že se prý v bulváru objevil titulek, který měl původně oslavovat formu jedné zpěvačky a měl znít takto: "Helena Vondráčková má stále moc hezkou kondičku." Bohužel se ve slově kondička zaměnilo písmenko o za písmenko u. Těžko říci, zda to onu zpěvačku potěšilo. Zdravím!

ladinpraha*

Já se taky nachytal. Já čekal tohohle pána s mackem. Nebo macka s pánem? *nevi*

Když má chlap pořádnýho macka :-) #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]