Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jsem nováček v prodeji přes Aukro. Prodala sem zboží přes akuro a kupující zaplatil přes PayU. Jak dlouho trvá převod? Aukro to převede na můj účet? V seznamu plateb nic nemám,ale potvrzení od kupujícího mám,ale peníze stále ne.Poradí prosím? Děkuji
Dobrý večer, předně by si měli tazatelé uvědomit, že pokud se ptají na konkrétní věci, tak by měli také uvádět konkrétní údaje - např. kdy jste tu věc prodala a pod. Takže, pokud jste byla informována aukrem, že zboží je placené cestou PayU, tak vše najdete v ž d y v sekci moje aukro - můj prodej - a zejména seznam plateb od kupujících. Tipuji, že jste to prodala dnes max. včera, praxe je taková, že nejdéle cca do 24 hod. máte platbu potvrzenou právě v sekci jak popisuji ( seznam plateb od kupujících). Pokud tam je platba uvedena tak to je pro Vás informace o tom, že tyto peníze si musíte odtud jak se říká vyzvednout a poslat do své banky. Musí tedy přejit opět v sekci Platby přes PayU do podsekce zůstatek a výběr prostředků a zadat výběr. Když to shrnu tak je třeba vždy si dát práci a všechny sekce a podsekce si prohlížet a jedině tak pochopit. Pak schválně dejte vědět, jak jste dopadla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.