Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aukro payu

Od: yxyxyx odpovědí: 1 změna:

Ahoj, jsem nováček v prodeji přes Aukro. Prodala sem zboží přes akuro a kupující zaplatil přes PayU. Jak dlouho trvá převod? Aukro to převede na můj účet? V seznamu plateb nic nemám,ale potvrzení od kupujícího mám,ale peníze stále ne.Poradí prosím? Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

sanyo*
hodnocení

0x

Dobrý večer, předně by si měli tazatelé uvědomit, že pokud se ptají na konkrétní věci, tak by měli také uvádět konkrétní údaje - např. kdy jste tu věc prodala a pod. Takže, pokud jste byla informována aukrem, že zboží je placené cestou PayU, tak vše najdete v ž d y v sekci moje aukro - můj prodej - a zejména seznam plateb od kupujících. Tipuji, že jste to prodala dnes max. včera, praxe je taková, že nejdéle cca do 24 hod. máte platbu potvrzenou právě v sekci jak popisuji ( seznam plateb od kupujících). Pokud tam je platba uvedena tak to je pro Vás informace o tom, že tyto peníze si musíte odtud jak se říká vyzvednout a poslat do své banky. Musí tedy přejit opět v sekci Platby přes PayU do podsekce zůstatek a výběr prostředků a zadat výběr. Když to shrnu tak je třeba vždy si dát práci a všechny sekce a podsekce si prohlížet a jedině tak pochopit. Pak schválně dejte vědět, jak jste dopadla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]