Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moje zdraví

Od: adik* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den mám špatné srdce takže když mě někdo začne nadávat tak se nemužu moc dobře nadechnou a sem u babičky totiž moje mama je vychovana že kdy řeknou běž se napít tak se jde napít ale já taková nejsem a oni pořád mně nadávaj prosím pomožte co mám dělat abych je nejak proste navnímala

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

machr*
hodnocení

0x

Odstěhuj se ;)

adik*
hodnocení

DOBRÝ NÁPAT ALE JE Tady muj bratránek kterej byydlí v nemecku a jezdí sem nekdy

mases*

Jak muže být tam,když bydlí v Německu?To je na dvou místech současně? :-D Já bych se odstěhoval a bratránek vás muže navštěvovat v novém bydlišti i když se odstěhujete ne? :)

adik*
hodnocení

bratránek jezdí tam na prazniny

iz*
hodnocení

0x

DSomluv se s rodiči. Třeba si ani neuvědomují, jak jejich slova vnímáš. Moc se mi nezdá, že by ti rodiče nadávali. Nemůžeš si jejich slova mylně vykládat?

adik*
hodnocení

mne rodiče zemřely a je my 15 muzu jít to nemecka nebo zustat tady do nemecka k tete

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]