Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepovedený nákup po internetu

Od: bublinka* odpovědí: 5 změna:

Zdravíčko, nedávno jsem si na internetu chtěla zakoupit jeden kosmetický produkt, omylem jsemale do košíku vložila něco úplně jiného. Zjistila jsem to ale až po odeslání objednávky a tak jsem nerozmyšlenkovitě poslala objednávku druhou, tentokrát se správným produktem. Teď jsou ale na cestě oba, i ten zmíněný nechtěný, oba by mi měli být doručeny do dvou dnů a při doručení ho mám zaplatit, pokud nebudu zastižena doma, budou zásilky uloženy na poště po dobu 7sedmi dnů a poté odeslány zpět. Můj dotaz tedy zní, zda lze vyzvednout jen jeden z těch chtěných balíčků a druhý nechat poslat zpět, nebo už to nenapravím?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Bublinko,balíčky si musíš vyzvednout oba.Posléze kontaktuj firmu u které sis zakoupila tyto produkty a vysvětli jim situaci. Pokud budou vstřícní vezmou jej zpět.I když tomu moc nevěřím.Co je doma,to se počítá...

hodnocení

0x

Nechápu proč ste do toho obchodu hned nenapsala ať první objednávku zruší.

Jinak pokud balíček nepřevezmete, obchod po Vás může vymáhat poštovné.

Balík byste tedy měla převzít a pak na vlastní náklady zaslat ve 14ti denní lhůtě zpět. Opět je ale potřeba domluvit se s obchodem kam jim máte balík poslat.

Nebo prostě teď zavolejte do obchodu a třeba Vás vyjde levněji nechat balík na poště a jim zaplatit to poštovné.

hodnocení

0x
tezke zvednout telefon a vysvetlit jim to , nebo poslat email. Radeji udelate dve objednavky , fakt logicke.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Dvě možnosti.

1. Zavolat a zkusit se domluvit.

2. Převzít balík a v zákoné lhůtě 14 dnů balík poslat zpět, s tím, že náklady uhradí obchod.

Tedy pro firmu bude levnější, rychlejší se s vámi domluvit.

stirecek*
hodnocení

0x
A proč píšete sem? Proč nenapisete tam?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]