Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,prosím, nemáte někdo nějaký nápad či odkaz ke ztažení na vtipnou a neotřelou pozvánku na oslavu padesátých narozenin? Procházím internet a zatím mě nic moc neoslovilo...a čas mě tlačí,ráda bych povánky rozesílala e-mailem. Děkuji za každý nápad...
Dobrý den, nahrajte hlasové pozvání ve formátu MP3 a posílejte v příloze mailu. Můžete být vtipná 100x jinak a originálně pro každého zvaného. Zdravím!
Co vytvoříte sama, bude tisíckrát lepší, než cokoliv, co najdete v internetu (nemluvě o tom, že to, co najdete, bude s největší pravděpodobností už někdo znát).
Moc se mi líbí se mi Benův nápad s namluvenou pozvánkou. Já bych ale (nejen lvůli FUP nebo možným problémům u příjemců) asi dala přednost nějakému obrázku.
Neumíte-li sama kreslit nebo malovat, dá se celkem snadno vytvořit třeba koláž obrázků z míst, v nichž oslavenkyně/oslavenkyně žije/žil/a apod.
Nebo abstraktní obrázek s básní oblíbeného autora či s textem oblíbené písně, ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.