Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tetování cena! Přibližně

Od: ciza* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, jelikož jdu za nedlouho na tetování rád bych zjistil kolik, tak přibližně mě to bude stát. Tatera mam na dovolený, takže mi zatím ještě nic neřekl, ale rád bych to veděl. Kolik za to může chtít(přibližně). Vím, že je to dost ividuální podle studia apd..Ale stejně...Bude to Tribal, černobílý znaky Aztecké, a otvoří obrazec. Na ruku(rameno a pod loket kolem do kola(..Jako by rukáv, ale ne po celý ruce jen asi 10 cm pod loket.. V příloze posílám navrch co budu mít vytetovaný...Jinak podle tatéra to zvladnem na jedno sezení. Nemá někdo něco podobně velkého? I stylem podobného? Někdo mi říkal, že určo takových 6-10 tisíc no...

Díky za odpovědi.

Tetování cena! Přibližně

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak to bych nechtěl platit. Ceny jsou kus od kusu. To je jako by ses zeptal co stojí auto.

ciza*
hodnocení

To sice ano. Vím, že je to dost inviduální, studio, tatér, čas, složitost, ale já se ptám přibližně :) Třeba se tu někdo najde kdo něco podobně velkýho má. A podělí se o to kolik ho to stálo :)...To chápu, že třeba nechtěl ;)..

zwiki*
hodnocení

0x

Ahoj.Je to moc pěkný.Pro tatéra dost složité tetování.Počítal bych s těmi 10 tisíci.

ciza*
hodnocení

Jo taky si teď myslím, že to bude okolo té částky. 8-10 No..Někde jsem četl, že za celý rukávy se platí i 15-30 tisíc..Ale to jsou fakt obtížné do detailů vystínovaný kérky. Známý má právě velkou kéru na stehně, a platil 6ku, ale taky před x lety zpátky..

hodnocení

0x

Počítej spíš s tou horní hranicí. Minimálně.

ciza*
hodnocení

Jo no, zrovna u tetování se nevyplatí šetřit.. Jsem hlavně zvědavý na ten čas. Protože když jsem četl že na některý kérky velký se chodí xkrát na sezení, a mě by tohle zvládnul na jedno sezení. Tak mě fakt udivuje, jak dlouho tam budu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]