Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám moc velkou nohu...

Od: hetty* odpovědí: 6 změna:

Už dlouho mě trápí to že mám velkou nohu. Je mi 12 a nohu mám 41 nebo 42 ... Už mi to leze na nervy ve většině obchodů jsou dámské boty do vel. 41. Moje máma má nophu 41 a táta 45 ne 46 . Hrozně mě to trápí - nedá se noha nějak zmenšit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a myslíte, že by bylo lepší ubrat prsty nebo patu? Obávám se, že noha (chodidlo) zmenšit nejde - zmenšit si musíte časem jenom ten svůj mindrák. A to půjde určitě. Zdravím!

doplněno 19.08.14 09:22:

zztop - jo, to je také ten důvod, proč ryby nemají prsty - všechny jsou uřezané a prodávají se mražené.

zztop*

Já bych ufikl prstíčky *smich* budou rybí prsty od hetty@

kutululu
hodnocení

0x

To se vůbec nedivím, že Tě to trápí. Na to kolik Ti je a že jsi ještě ve vývinu to nemusí být konečná velikost. Ale budeme doufat, že ano a já Tě ještě povzbudím svým příběhem, když mi bylo podobně jako Tobě, také jsem měla nohu 40 i 41, ale z nepochopitelného důvodu o víc jak desítku let mám nohu 39 ;)

eulalie*
hodnocení

0x

To je prostě genetika, buď hlavně ráda, že nohy jsou zdravé a nebuď smutná. Jsou horší na světě než veliká noha.

hodnocení

0x
Ahoj, mam taky velkou nohu, a taky nějak od 12,ale mě to v tu dobu nevadilo, většinu času jsem trávila na trati, tak obuv byla jasná ;) po chvíli jsem zatoužila po kozackach na zimu, to bylo dílo :-D všude jen do 41.nakonec mi rodiče nechali ušít kozačky na zakázku :-D no a jinak, když potřebuji teď dámské boty, třeba sandály nebo tak, tak se naštěstí vlezu do 41,ale kozačky si nechávám sit pořad na míru. Protože i ty 42 co jsou dostupné v obchodě, se mi nelíbí. Občas mě to zamrzí, ty moje velké nohy, když vidím nádherné botky a buď je v me velikosti nevyrábí a nebo vypadají hrozně nehezky;) ale zase jsem ráda, že mám nohy hezké a zdravé;) podívej se na www.andypola.cz,tam mají krásné nadměrné dámské boty a za super ceny, mají i kamenný obchod, taky tam občas nakupuji;)

klarahahnova*
hodnocení

0x

ahoj, někde jsem slyšela že když zhubneš o trošičku ti to zkrátí nohu, může být totiž prý noha natehlá celkově jako přes nart ale i prsty natehlejší a tím pádem o číslo 2 větší, ale nevím třeba jseš štíhlá ... a třeba to ani není pravda ale moje teta pry zhodila a měla menší nohu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]