Nejste přihlášen/a.
Tak hasiči tvrdili že na vojně se tam nomálně lila nafta, ale patří tam glycerin. Ten má bod varu někde nad ěšé celisiů, tak si říkám ře nejdostupnější by mohla být vyjetá brzdová kapalina z nějakého autoservisu. Ta má taky přes dvěstě a její hydroskopické ani korozivní vlastnosti by vzhledem k použití v nerezu neměly vadit.
ěšé je prosím 230 ale bez shiftu
Ano, je to správná odpověď, náplní je Glycerinový olej a dá so objednat na internetu, zdravím, Franta
Oživujete stoleté téma, ale dík za snahu. Nalil jsem tam řepkový olej koupený v akci za 15kč litr. Od té doby se v kotli už vařily víc jak 2 tuny brambor a vše funguje bez roky problémů. Momentálně plánuju doplnit kotel o pár měděných částí a využít ho pro moonlighting Vláda chystá větší zdanění alkoholu tak chci být připraven. Dvouplášťový nerezový papiňák se prostě hodí na všechno.
Dobrý den ,
na Váš dotaz mohu odpovědět. Do dvouplášťových kotlů polních kuchyní se jako náplň používal GLYCERIN . Je to čirá hustá tekutina , ale jaké množství se glycerinu lilo si už nepamatuji ,pravděpodobně na víčku byla nějaká měrka s ryskou , je to už nejaký ten rok co jsem mimo vojenskou službu (je mi jen 63 let D: ) . Snad Vám tatoinformace bude stačit.
S pozdravem Brenkus Jan
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.