Intomní hygiena, to je název pro mytí těch nejintimnějších míst, ne na celého těla. Konkrétně tenhle přípravek je určen na mytí nejintimnějšího místa ženy. Asi byste se po umytí celého těla neosypal, ale máte jiné Ph, jiné odmašťovací potřeby a fakt byste voněl ne jako ženská, ale jako, no hm intimní ženské místo. Jak říkával můj kamarád: Pí-ča, te je nádherná věc. Jen to nesmí být chlap.
sebod*
Bene. Na druhou stranu jsou různé prostředky, které nejsou VUBEC parfemované. Ty jsou většinou i nejkvalitnější. Takže nebudeš vonět ani jako ženská
Nevidím v tom problém. Můj muž nepozná takové jemné rozdíly jako co je jeho sprchový gel nebo moje intimní kosmetika a plácá na sebe, na co v koupelně první dosáhne. Není s tím žádná potíž (až na to, že mi to vždycky vypiplá a já se jeho sprcháčem mýt nebudu).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.