Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přezdívky pro jméno Jaromír

Od: nemamnick* odpovědí: 13 změna:

Ahoj

Chtěla bych poradit nějakou originálnější přezdívku pro jméno Jaromír. Nenapadá vás něco? Když opominu takové ty české Jarda, Jaroušek a tyhlety klasiky oposlouchané. Klidně něco spojení s cizím jazykem.

Děkuju moc :)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Gerome (číst Žerom)

eulalie*
hodnocení

0x

Jerry (ale to je jak na psa), Miro, Jaroš. Když to je tak české jméno, že tam není snad možné nic jiného vymyslet

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. A nedělají se přezdívky pro osoby? Né pro jména? To se potom může vymyslet cokoliv.

hop®
hodnocení

0x

Já bych využil druhou půlku jména, třeba Míra, Mirda - mnoha lidem zamotáte hlavu, budou si myslet, že jste Miroslav :)
Ale stále to není přezdívka, jen přizpůsobené oslovení. Přezdívka je třeba "Nemamnick" ;)

hodnocení

0x
Přezděte si ho třeba na Jágr, nebo Nohavica, případně Mayer.
Já přezdil jedno auto na třešničku - malá červená Panda. Druhé je Mikuláš, Miki. Hádejte, kdy jsem ho koupil a dovezl domů. Jen do boty se nevešlo...
Rád říkám lidem tou druhou, nepoužívanou půlkou jména. Jaroslav je pro mne Slávek, Slavomír zase Mirek. Je s tím sranda.
Takže Jaromír - Mirek, Míra

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud je ten Jaromír alespoň trochu drsňák, tak mu říkejte Jaromirnátor. Zdravím!

uska*
hodnocení

0x

Jaroušek - konec slova ŠEK , konec + začátek ŠEKJA, ŠEKJAR

Jaromír - zpětně RÍMO

Jarda - konec + začátek DAJAR atd

Ale pořád jsou to zkomoleniny, ne přezdívka. Najděte na člověku něco originálního - co se mu povedlo, ne -povedlo, co blbýho plácnul, jaký udělal přebrept atd.

ja1
hodnocení

0x

A co prostě jen Jarek?

zwiki*
hodnocení

0x

Mě se líbí třeba Jersi/y/ :)

chizuru*
hodnocení

0x

Ahoj,
co třeba Jii nebo Jay? :)

ladinpraha*
17.08.14 12:33
hodnocení

0x

Džamir.

Džamir je dobré...*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]