Nejste přihlášen/a.
Převažují v tvých přátelích pánové? Vyfoť kozy. Jinak nevím protože FB je v podstatě jen pro děti a to tvoje selfíčko navíc pro retardované děti
Už aby skončily prázdniny. Nebo taky budu mít za chvíli trápení. To zase je dotaz, kolik z těch skoro tří tisíc přátel jsi alespoň jednou v životě viděla, či potkala?
Jakmile se nedostaneš přes tu stovku, tak je velikánský nebezpečí, že příští rok vyroste pšenice o 5 cm kratší.
Dobrý den, pokud jste ta nejhezčí holka z Ošklivince, tak se nemůžete divit, že Vám chybí Lajka.
Zkuste na obličej nějakou tapetu nebo se foťte z druhé strany - tzv. backselfie (zatím poměrně málo rozšířené). Zdravím!
doplněno 16.08.14 18:39:ivzez - děkuji. Ještě by se možná dalo fotit bez blesku a za tmavé noci - tzv. blackselfie.
Já to vezmu vážně: Prsa ani zadek se vyšpulit nedají, špulit můžeš tak akorát rty. Selfíčko ani lajks neexistují, takže za "selfíčko" nemůžeš "dostat" lajks. Co kdybys místo blbostí oprášila češtinu? Škola začne za pár dnů ...
_______ Líbí se mi ten nápad vyfotit se tak, abys tam nebyla vidět. Jestli přijdeš na to, jak se takhle vyfotit, získáš i neexistující lajks od neexistujících přátel ...
doplněno 16.08.14 23:49:Martino, Vy to vážně považujete za korektní vyjadřování? V hovoru se to snad dá přejít, ale takto napsáno je to hrozné.
Víte, co znamená "regulérní výraz" a kde se používá?
Až na tu, u Vás velmi oblíbenou a zbytečnou, poznámku o češtině máte relativně pravdu. Ovšem pojem "selfíčko" čili "selfie" je regulérní pojem, který zná celý svět včetně slovníku.
doplněno 17.08.14 11:28:Praivo, umíte číst? Reaguji na pojem "selfie", nikoli dakfejs.
Ivzez, ano, vyšpulit zadek se používá vcelku běžně, dost kamarádů fotí akty, svatby aj. To, že Vy to neznáte, neznamená, že to nemůže existovat.
Liduš, pro "selfie" zatím čeština zřejmě nemá výraz, ale ať chcete, nebo ne, pojem "selfie" je hojně rozšířený a známý. A Ve vší úctě, Vaše nenášení těchto výrazů nemá nic společného s tím, jestli je někdo užívá, nebo ne. Osobně je taky nepoužívám, ale proč kritizovat a dívat se skrz prsty na ty, kdo je používají?
Nepřehlédla jste "špulení prsou a zadku"? I to jsou v češtině běžné obraty nebo podle Vás "regulérní pojmy"?
Jsem odhalen! Je to recese, náhodou jsem narazil na setřenice fb a nestačil jsem se divit. Pedofilů ráj.
Jo, moped jezsí, jen mi nějaká aktivní sousedka odstranila nájezd pro kočárek, asi neví, že v kočárkárně stát moped může, tak ho taham poschodech. Až bude čas, stluču pár prken.
Tak to si z nás děláte srandu nebo to snad myslíte vážně? Tak i tak.. není to jedno? Snad kolik máte lajků není tak důležité
Dobrý den, tazatel se již přiznal, že to bylo míněno jako recese - jinak se zajímá více o moped, kde to myslí s dotazem snad vážněji. Zdravím!
To je snad nějaká hnusná provokačka, ne..?
Dakfejs, na fejs, lajs...
Vím, že mě to možná bude stát mnoho... ovšem nad některými věcmi se mi rozum zastavuje.
Admine... Sorry.!
Teda Vojto, myslel jsem, že jsi hezčí a kluk, už jsem do Tebe byl skoro zamilovanej, ale teď jsi mě svojí fotkou dost zklamal, asi půjdu plakat...
Tohle je někde na Lamebooku. Viděl jsem tam i příspěvek, co asi odstartoval to "střílení kachen", ale nemůžu ho najít, jestli ho najdu, přidám.
doplněno 16.08.14 22:46:Další:
Tohle je asi to, co jsem hledal:
doplněno 16.08.14 23:08:Pardon, zapomněl jsem na to, že se obrázky řadí na konec... Takže druhý obrázek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.