Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SMS jizdenky na metro v Praze

Od: ivik* odpovědí: 9 změna:

Prosím vás o sdělení, jaká je forma sms pro koupi jízdenky v praze: DPT24 a DPT32? Nebo se to změnilo, jsou dražší?Díky...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mrkněte se sem, je to právě pro Vás: smsjizdenka.cz/...

SMS jizdenky na metro v Praze
ivik*
hodnocení

Díky, to jsem na netu taky našla, ale jde mi o to, jestli to jsou aktuální ceny, protože jsem se tady na poradně setkala i s cenou 26 Kč, tak mě to trochu zmátlo a proto se ptám .-)

pobrdny*

Pravdou je, že platíte cenu buď 24,-Kč, nebo 32,-Kč, ale ještě i za odeslanou sms podle Vašeho tarifu, takže v součtu to bude více. Je to jen taková nouzovka, když není nikde poblíž automat na jízdenky, navíc nastoupit do dopravního prostředku/přepravního prostoru metra můžete až po obdržení jízdenky na display telefonu. Revizoři bohužel tolerantní nejsou vůbec, jsou schopni Vás zkontrolovat ihned po nástupu nebo v metru hned "za rohem", pod schody apod., a čekat, až Vám dorazí sms jízdenka rozhodně nebudou *sok*

ivik*
hodnocení

Díky za info, tohle všechno vím, revizoři v Praze jsou někteří i agresivní, to není nic nového.Mně jde čistě jen o tu cenu, Prahu budu navštěvovat jen občas...

pobrdny*

O.K., jsem rád, že to víte, bohužel občas jsem svědkem, kdy agresivita a netolerance revizorů lidi co do Prahy přijedou na výlet nemile překvapí *bzum*. Proto jsem měl potřebu Vás upozornit na úskalí sms jízdenek. Takže cena jízdenky je těch 24,-nebo 32,- + cena operátora za odeslanou sms dle Vašeho tarifu.

ivik*
hodnocení

Děkuji, budu se mít na pozoru:)

26 kc to bylo cca pred 3 lety, kdy se cena zmenila na 24 a 32 kc.

ohneta*
hodnocení

0x

Pokud máte chytrý phone, tak je nejjednodušší si stáhnout přímo app, pro android play.google.com/...

ivik*
hodnocení

Chytrý phone nemám.-(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]