Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chci se zeptat v jakých restauracích mohu platit jídelními kupóny? Byl jsem v jedné restauraci a tam mi řekli že tyhle kupóny nepřijímají , mám doma kupóny v hodnotě nekolika tisíc a bylo by škoda si je nechat propadnout díky
Oněmi jídelními kupony je myšleno co? Stravenky nebo poukazy? On je totiž rozdíl. Na zadní straně toho kuponu je zajisté webová adresa, kterou když zadáte do prohlížeče v počítači tak si na dané stránce vyberete druh kuponu co máte doma a následně vám to ukáže kde a za co je těmi kupony možné platit. Tak jsem to vždy dělal když jsem nějaké dostal. Mojí teorii, že nemáte stravenky pro placení jídla, ale nějaké poukazy nahrává to, že je daná restaurace odmítla
Stravenky získávají zaměstnanci od zaměstnavatele. A jak je zde již psáno, bývají na nich odkazy na internetové stránky, kde je velmi přesně popsáno, kde a jak je možno je použít. Také pozor na datum platnosti, i to je na nich uvedeno.
Poukázky na jídlo se často rozdávají při větších kulturních, sportovních a možná i politických akcích. To bývají jen kartičky s razítkem a se slovem "hlavní jídlo", "káva", "nápoj"... Platnost těchto poukázek končí spolu s tou konkrétní akcí.
Teoreticky si nějaké kupony na jídlo mohla pořídit i některá restaurace v rámci reklamy a přilákání nových zákazníků. Ale i na těchto kuponech by mělo být uvedeno, kde a jak dlouho platí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.