Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápach z ruky

Od: joolie* odpovědí: 5 změna:

Mám takový zvláštní "problém", už asi týden z levé (pravá ruka je v pořádku) ruky cítím zvláštní zápach, dalo by se to přirovnat k nějaké shnilé rostlině (na shnilé rostliny jsem nesahala)... Všelijak jsem to zkoušela mýt, ale výsledek byl vždy jen pomíjivý. Tak mě napadlo, jestli to nemůže být nějaká plíseň nebo nějaká jiná nemoc?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud to pozorujete už déle, zkuste se zeptat v lékárně, tam by měli poradit s nějakou mastičkou, pokud nepomůže, tak bych mastila k doktorovi.. :)

hodnocení

0x

Na plíseň nebo nějakou nemoc to nevypadá. Zkuste trochu Sava do vody a umýt ruce nebo opláchnout octem. Pak už nahnilý pach žřejmě neucítíte.

majsterjoe*

Pokud ji teda neupadne ta uhnila ruka. Pak by se problem vyresil a hniloba by citit nebyla.

hodnocení

0x

To je jasné a defakto normální. Ale máte napsat na rovinu, že jste zombie a ta ruka Vám prostě uhnívá :-D

No ale vážně - bez nějakých dalších vnějších projevů, patologických změn kůže, nějakého zhnisaného zranění, by nemělo být nic cítit pokud se pravidelně myjete mýdlem. Teoreticky, pokud si lakujete a barvíte nehty, mohl by se nějaký zanítit, nebo u těch nalepovacích se tam někam něco mohlo dostat a teď se to rozkládá a páchne to. Nebo nemáte třeba v levé kapse u kalhot zapomenutou svačinu, nebo tak něco? :)

hodnocení

0x

Na něco saháte. Třeba na náušnici? Na tu část, co je v uchu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]