Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povlečeni z mikroplyše?

Od: mija* odpovědí: 7 změna:

Máte někdo zkušenost z povlečením z mikroplyše? Doposud jsem kupovala povlečení vždy z bavlny, ted uvažují o koupi povlečení z mikroplyše ale je z "polyesteru" a tak prosím o radu a vaše zkušenosti s timto materiálem.Děkují za rady

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já jsem na návštěvě zažila povlečení z mikrovlákna. Nesálo, na pokožce bylo nefajn, velmi nepříjemné. Brrr! Je možné, že se to už změnilo, protože to bylo už dost dávno. ;) Už jste viděla povlečení z maka? Mívají ho v Tchibo. A je velmi kvalitní.

doplněno 03.11.14 17:45:

Ahááá, asi jsem hodně za dobou. Budu se muset kouknout do obchodu a sáhnout si. ;) Ne mokrá do postele nelezu, ale občas se mírně zapotím. *hi*

doplněno 04.11.14 06:13:

To mako se správně jmenuje žerzej. ;)

junkers*

No, teda! Až teď mi to došlo... Tak to jo. :-D

mija*
hodnocení

Děkuji všem za rady a vaše zkušenosti...povlečení koupim. Ještě díky za tip na povlečení z Tchiba,to neznám ještě používam krep a flanel.Hezký večer přejí.

junkers*
hodnocení

0x

babku nechápu, to lezla do postele mokrá?

Mikroplyš je hebounký, krásně hřeje, bezva se mi v tom spí. Navíc je to krásně barevný - mám toto:

povleceni-periny.cz/...

hodnocení

0x

Toto povleceni je na chladno to nejlepsi co znam,mekkounke hebounke krasne hreje a da se v nem kraaassne zahrabat-pouzivam ho jiz leta.

lidus*
hodnocení

0x

Jako největší výhodu vidím, že se nemusí žehlit a po vytažení z pračky je to za chvilku suché, spí se v tom velmi dobře.

barbora23*
hodnocení

0x

Já osobně s ním zkušenosti nemám, ale kamarádka má mikroflanel, což je prý úplně stejné a nemůže si ho vynachválit. Já o něm taky hodně přemýšlím, jak říkám zatím to sama ozkoušené nemám, mám to pouze z druhé ruky.. až vyzkouším, tak se kdyžtak ozvu, nebo kdybys to zkusila dříve ty, budu také ráda za poznatky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]