Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SUDOKU

Od: lubombar® odpovědí: 5 změna:
Vážení luštíte někdo sudoku?
Zajímalo by mne, zda existuje vždy přímočaré řešení nebo zda se musí použít více cest k řešení a při neúspěchu jedné cesty se vrátit na druhou.
Lubombar

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hesa*
hodnocení

0x
Zkuste kouknout na sudoku.wz.cz/ .Hrát sudoku se taky pokouším, ale přiznám se, nic moc. Přeji hodně úspěchů.:)
hodnocení

Děkuji za radu trochu mě to postrčilo v řešení Lubombar:)

boody*
hodnocení

0x
zdarec clovece
sudoku jsem zacal hrat/lustit teprve nedavno a celkem me to vzalo
ale nemyslim si ze by vzdy musela existovat pouze jedna spravna cesta
tech je urcite vic ale samozrejme vzdy zalezi na zadani
a jinak hodne stesti pri lusteni

mismelinka*
hodnocení

0x
technik je nekolik bud mužes zacit sloupce a radky nebo pouze ctverce ale to neni spolehlivé mužes se splect a pak je to zle a musis znovu!muzes take doplnovat stred a kraj ve cvercich pod sebou sledovat co kde ma bytJe jeste technika (jedina mznost)zvol si jeden bod vyhrad si ctverec ve kterem je a sloupec ataky radek a behem chvilky zjistis co chiby!hodne štesti v lusteni

hesa*
hodnocení

0x

Jestli jste už pokročil v sudoku, zkuste si zahrát na www.sudoku-league/... ,

každý den je tam nová hra a můžete si zasoutěžit s ostatními.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]