Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boty s černou podrážkou

Od: camider* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

měl bych na Vás velikou prosbu. Koupil jsem si kvalitní botky od Nike, které mají ovšem černou podrážku. Když jsem si je na prodejně zkoušel, tak žádné čáry na podlahu neudělali, ale když s nimi tancuji na linu a jiné kluzké podlaze, tak občas podlahu začerní. Nutně potřebuji vyřešit tento problém, protože jdu večer na první lekci streetdancu, kde je vyžadována obuv s podrážkou co nečerní. Existuje nějaký způsob jak podrážku zacelit, aby při styku s podlahou nečernila? Zkoušel jsem ji namazat krémem, což mělo za následek pouze větší kluznost, ale stopy na podlaze nechává stále. Děkuji Vám všem za nápady, jak situaci vyřešit.

Boty s černou podrážkou

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michaltopic*
hodnocení

3x

Rychlé řešení: jarico.cz/... Používají občas sportovci v tělocvičnách právě v tomto případě (když nemají čas to řešit). A nedat jednu vrstvu, dát klidně tři a hlídat, jestli se rychle neopotřebovává. Ale když to můžou mít třeba basketbalisti nebo fotbalisti a hrajou pár hodin, tak to může pomoct i tobě. Záleží už jenom na tom, jestli tě tam s tím pustí. Ale zkus to uhádat, že to je nouzové řešení ;)

camider*
hodnocení

Děkuji za odpověď to určitě vyzkouším *palec*

michaltopic*

Pak klidně napiš, jak to fungovalo nebo nefungovalo *placni*

hodnocení

1x

Na tohle nic nepomůže..bohužel. Není to obuv určená do tělocvičny.

hahanaj*
hodnocení

0x

měl jsi na to myslet při nákupu- nic na to nepomůže - bohužel - vždy kupuj sálovou obuv nebo s bílou podrážkou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]