Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
je mi 16 a chtěl bych se dobře naučit jezdit na lyžích nebo snowboardu. Když jsem byl menší assi přd 6 lety tak jsem se trochu naučil na lyžích, ale není to nic moc. Chtěl bych Vás poprosit o doporučení a rady na čem je lepší se naučit, co je větší zábava a taky to nějk cenově shrnou jestli v tom je nějaký velký rozdíl. Předem Vám všem moc děkuji za odpovědi.
Řeknu svůj názor. Odmala jsem se učila na lyžích, a když to umíš (je jedno, zda lyže nebo snow), je to vždy zábava. Na snow můžeš dělat víc blbostí a machrovinek, ale to i na lyžích. Hodněkrát mě na snow lákali kamaáradi, ale nikdy jsem na něm nestála. Za prvné mi to nic neříká a za druhé - ačkoli někdo namítne, že to platí i u lyžařů, pro mě jsou snowboarďáci nebezpeční. Neumí se dívat vedle sebe, široce křižují sjezdovku... poslední dobou když do mě někdo narazí nebo mi přejede přes lyže, je to z 90% snowboar.
Za mě jednoznačně lyže, ačkoli jsou lyžáky méně pohodlné než lehčí boty na snow.
Já umím docela dobře na lyžích, a na snow. moc neumím no.. Pro mě bylo jednoduší se naučit na lyžích, ale to je asi jak u koho. A u toho snowboardu je asi větší sranda..Když se chceš učit na snow tak je vždy lepší když seš na nějakém výcviku, aby ses to naučil jak správně jezdit.. A cenově lyže jsou od 8-9 tísíc po těch 23tisíc, ale to jsou takové lepší sjezdové.. A ty nejnormálnější od 2tisíc.. A snowboard od 5 do 15tisíc.. Ale ty se dlí na :Freeride, Freestyle a Universal.. + ke každému sportu doplňky,..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.