Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lyže nebo snowboard

Od: topi* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

je mi 16 a chtěl bych se dobře naučit jezdit na lyžích nebo snowboardu. Když jsem byl menší assi přd 6 lety tak jsem se trochu naučil na lyžích, ale není to nic moc. Chtěl bych Vás poprosit o doporučení a rady na čem je lepší se naučit, co je větší zábava a taky to nějk cenově shrnou jestli v tom je nějaký velký rozdíl. Předem Vám všem moc děkuji za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Řeknu svůj názor. Odmala jsem se učila na lyžích, a když to umíš (je jedno, zda lyže nebo snow), je to vždy zábava. Na snow můžeš dělat víc blbostí a machrovinek, ale to i na lyžích. Hodněkrát mě na snow lákali kamaáradi, ale nikdy jsem na něm nestála. Za prvné mi to nic neříká a za druhé - ačkoli někdo namítne, že to platí i u lyžařů, pro mě jsou snowboarďáci nebezpeční. Neumí se dívat vedle sebe, široce křižují sjezdovku... poslední dobou když do mě někdo narazí nebo mi přejede přes lyže, je to z 90% snowboar.

Za mě jednoznačně lyže, ačkoli jsou lyžáky méně pohodlné než lehčí boty na snow.

sheep*
hodnocení

0x

Já umím docela dobře na lyžích, a na snow. moc neumím no.. Pro mě bylo jednoduší se naučit na lyžích, ale to je asi jak u koho. A u toho snowboardu je asi větší sranda..Když se chceš učit na snow tak je vždy lepší když seš na nějakém výcviku, aby ses to naučil jak správně jezdit.. A cenově lyže jsou od 8-9 tísíc po těch 23tisíc, ale to jsou takové lepší sjezdové.. A ty nejnormálnější od 2tisíc.. A snowboard od 5 do 15tisíc.. Ale ty se dlí na :Freeride, Freestyle a Universal.. + ke každému sportu doplňky,..

quebec*
hodnocení

0x

lyže jsou lepší, sama se cítím svobodněji, když můžu hýbat s obouma nohama a lyže se nemusí sundávat jako snow, ale na snowboard jsou pohodlnější boty. Velkou nevýhodou začátečníka na snowboardu je, že hodně padá na zadek a to teda hodně bolí :D

pepelupe*
hodnocení

0x
snow je fajn lyže taky ,ale je jen na tobě na čem chceš jezdit. Snow je podle mne zábavnější ,ale stojí o pár stovek víc.Lyže jsou rychlejší když na nich trochu umíš, ale nejsouzas tak zábavný a narozdíl od snow jsou levnější.Na snow můžeš jezdit v hlubším sněhu narozdíl od lyží.A prkno má tu výhodu že muže jezdit i na ledovce trochu to vrčí, ale deto. JÁ osobně bych byl raději pro snowboard Tak se mněj a hodně štěstí v jízdě na snow or skii
martinaa*

Lyže jsou levnější? Pokud chcete dobré lyže, tak nikoli.

miljan*
hodnocení

0x

Na této stránce se dopátráš krásného instruktážního videa pro snowboard. Přímý odkaz ti sem dát nemohu, protože by mě tady zase setřeli. Neteče tam žádná krev, nelétají střeva a mozek, tak se to "nenosí".

pravednes.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]