Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vybrat boxerské rukavice

Od: pit* odpovědí: 5 změna:

Zdravim, jak a podle čeho mám vybrat tréninkové boxerské rukavice (čistě na box)

díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jerrysek*
hodnocení

2x
Ahoj. Nech si poradit v krámě. Třeba v Praze je výborný obchod, jmenuje se MMA shop. Tam si určitě vybereš, jsou tam velice ochotní a rádi ti poradí. Jinak určitě víš, že na box jako takový jsou jiné rukavice než na boxovací pytel ;) Nebo koukni na netu, jsou různá fóra, kde se dočteš o konkrétních produktech ;) Hodně štěstí při výběru :)
pit*
hodnocení

chápu, že cennový rozdíly jsou dost z hlediska značky, ale zajímá mě, výpln, prošití, odvětrání, fixace palce, ochrana kloubů atp...chci treninkové rukavice na box pytel a nechci do nich vrážet majlant, když boxuju rekreačně...

chrest*

Noo tak to pozor, jestli je chceš na box. pytel, tak to si nekupuj klasické na box, ale přímo pytlovky. Já jsem měl klasické palčáky i prstovky a za sebe doporučuju prstovky. Takové by ti mohly stačit ipponshop.cz/... Já osobně používám tyto sos-sport.cz/... ty jsou perfektní, ale pro tvoje rekreační využití budou stačit ty první a podiv se na pytlovky od TeamX justfight.cz/...

johnyub
hodnocení

0x

Na pytel mohu doporučit tyto budostyle.cz/.... Jsou jako boxerské palčáky, ale s otevřenou dlaní. Odolné, trvanlivé, kvalitní, za dobrou cenu. Jinak mají i klasické pytlovky. Na lehký sparring mohu doporučit budostyle.cz/... a pokud chceš za dobrou cenu trošku zamachrovat, kup si tyto budostyle.cz/..., ty jsou i v bílé barvě. Vydrží i občasný pytel. Každopádně při použití klasických rukavic na pytel počítej s rychlejším opotřebením. Asi jistě víš, že na box potřebuješ 10oz rukavice.

artik*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]