Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Činky po pádu

Od: lucasv* odpovědí: 3 změna:
Zdravím.Mám otázku,která mě trochu trápí.Dnes jsem si koupil set 2 jednoručních činek-dohromady 17 kg.Bylo to v krabici a tu krabici jsem dal ještě do látkové tašky.Strašně to klouzalo a najednou mi ta taška s činkama spadla-asi z 40 cm na beton.A já bych se chtěl zeptat,jestli se ty činky s kotoučema nemohli poškodit(jsou klasicky železný).

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

2x

At se na me nekdo nezlobi, ale lidi uz potrebujou poradit i s takovou veci?

Spadlo to na zem. Vemu, rozbalim, zkontroluji jestli funguje.

Kdyz mi spadne talir ze stolu na zem. Da se pak dale pouzivat?

hodnocení

1x

Podle mě činka(jakákoliv) se jen tak zničit nedá. Přecejenom je to kus železa. Popřípadě zkontroluj podle popisu výše.

laybor*
hodnocení

0x

Nenapsals jestli jsou nakládací či v kuse.

Jestli nakládací tak zkus jestli jdou sundat a dat zpět kotouče,jestli jednolitý odlitek tak se podivej po prasklinách,ale myslím si že by měly být v pořádku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]