Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi 13 let a chtěl bych být co nejlepší ve fotbale a případně se jím i živit. Fotbal hraju už 9 let (od 4 let). Trenér řekl, že MÁM NA FOTBAL TALENT, ale že bych měl trénovat ještě sám doma. Ale já nevím, jak mám trénovat. Kdy chodit běhat, kdy posilovat, kdy trénovat střelbu, kondici, ..., atd.
Mohl by jste mi s tímlhe problémem co nejdříve pomoci? Děkuji za odpovědi ( předem. )
Taky jsem měl takový problém. Teď už sice fotbal nehraji, ale taky mi to celkem šlo. Záleží taky na tom, kde hraješ - rozdíl je mezi vesnicí nebo městem, které má dobrý A-tým, tedy i jméno. Určitě bych se zaměřil hlavně na kondiční stránku, protože jestli hraješ fotbal devět let, tak si myslím, že je dobré, pokud bys uměl i výborně běhat. Jestli chceš hrát dobře, tak se nauč hrát na malém prostoru. Já už teď hraju jenom v tělocvičně, hrajeme tam "bago". To je taky důležité jestli chceš hrát dobře jeden na jednoho. Jinak to ostatní si rozvrhni podle sebe posilovnu atd. ... Ale jak říkám, hlavní je rychlost, kondice (podle toho na jakém hraješ postu) a 1 na 1. Tedy alespoň já sem to takhle dělal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.