Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
potreboval bych pomoci s vyberem palky na stolni tenis (pingpong). Zatim mam vybrane mezi temito
pingpongove-palky.heureka/... (
Maximalni cena palky cca 700Kč. Jsem pokročilejší rekreační hráč, hraju s kamarády. A styl hry to netuším... , spíš asi více útočný... Preferoval bych spíše známější značky... (BUTTERFLY, DONIC, STIGA atd..), a výběr typu CENA/VÝKON.
Téměř všechny firmy zabývající se výrobou potažmo prodejem potahů jsou potahy rychlé off + - nebo pomalé softy ALL+ - , sendvičové, případně trávy atd. Píšete, že hrajete na pokročilejší úrovni jako rekreační hráč a že nevíte jaký styl hry máte. Doporučil bych nějaký softový potah a je úplně jedno od jaké fa. Lepší u rekreace než rychlý potah je kontrola hry u které útok není vyloučen a mnozí s potahy ALL hrají běžně přiměřený útok. Je lepší hru s kamarády kontrolovat, kteří na tom nemusí být tak dobře jako Vy a těmito potahy budete schopen vracet míčky, které vám slabší soupeř odehraje. Potom záleží také na druhu prkna( pálky) ty jsou také rozděleny dle kategorii od DEF až po OFF+. Zde bych také doporučil Allroundovou rychlost. Ten potah v síle okolo 1,7 - 1,9mm v softovém provedení.
doplněno 10.12.11 17:33:Až nyní jsem se podíval na odkaz stránek možného výběru a v tomto Vás nepotěším, nebo možná že ano. Je lepší koupit pálku a potahy zvlášt bude to sice o něco dražší ale déle vydrží v nějaké použitelné kvalitě pro hru. Podívat se na stránky (vše na stolní tenis) a tam se rozhodovat. V případě nejasností hodit sem znovu dotaz.
Zdravim,
lepit palku vubec nemam v umyslu... Radsi bych byl pro komplektne udelanou. Byl bych take radsi aby ta palka mela take vetsi ROTACI, rychlost ani ne, ale zase aby to nebylo 3 z 10 nebo tak... Nejvic se mi libi zatim Dionic Waldner 600 (viz nahore). Muzete mi nejak pomoct s jejich vyberem? Cena tak max. do 400Kč a tady je na to web: pingpongove-palky.heureka/...
Je GIANT taky znamejsi znacka?
Já jsem Vašemu dotazu porozuměl, ale k těm kupovaným hotovým kompletně udělaným nemohu říct nic jiného než to co jsem se snažil již včera zodpovědět a to je, že kupované komplet pálky zdaleka nemají vlastnosti, které na obalu uvádějí a proto nelze poradit. Pálku lepenou ( dělanou) lze pořídit také velmi levně s jistým výsledkem! Opravdu doporučuji si tuto možnost ještě zvážit. V případě, že se rozhodnete mohu poradit pro Vaši spokojenost. Podívejte se na i jiné nabídky potahů jestli se nohodí právě ty z nabídky kterou jsem dal včera ale všude jsou ceny velmi podobné. Značku GIANT neznám. Ještě k tomu lepení nic na tom není.
doplněno 11.12.11 16:24:V případě, že jste stále pro kupovanou pálku již hotovou tak obecně: sledujte nejvyšší parametry u všech udávaných hodnot včetně tloušťky potahů!
doplněno 11.12.11 16:34:Klidně tu donic Waldner 600 ( 9, 7, 7, ) ale jak už jsem uvedl...
Rozhodl jsem se tedy pro tu Donic Waldner 600... muj kamarad ma podobnou a je s nim spokojen.. zkusil sem si ji taky... tahle ma navic jeste ve dreve nejaky hmotnostni teliska pro ruzny typ hry... podle me by mi to melo stacit za 350Kc to ujde..
Zdravím, celkem náhoda ale stolní tenis hraju také a závodně. Pokud to je rekreační hra, tak by byla asi nejlepší ta první pálka. Já jsem vždy měla ( a mám) Butterfly nebo Stigu (ty jsou opravdu nejlepší. Ale nezapoměňte že na té pálce musí být i vhodný potah, a nejsem si jistá jestli na té pálce je.. Také nezapomeňte, že ty potahy se celkem rychle opotřebují, já je měním jednou za půl roku. A pokud se budete ve hře zlepšovat tak by byla lepší ta 2 pálka. Záleží na Vás jak často hrajete atd. A né vždy platí že ty nejlevnější jsou nejhorší. Měla jsem pálku za 2,100kč měla sem jí měsíc a nedalo se s ní vůbec hrát. Prostě pro tu rekreaci by stačila ta 1. Dobře ovšem vypadá i tahle : shop.tabletennis-online.i/... ... Je to prkno na útok a bylo by vhodné ho doplnit i potahy na útok
Značka té pálky je sice Joola ale ta je taky celekm známá. Od Joola je na pinčes nejlepší oblečení, pokud to člověk hraje trochu lépe
.A mezi potahy je nejlepší asi Andro nebo klasika Butterfly.Jen takový menší detail,.. nezapomeňte že je rozdíl mezi míčky norm. a míčky na beton
Hezký den.
Aha, pokročilejší hráč takto třeba tohle prkno shop.tabletennis-online.i/... Ale tohle není konečná cena je bez potahů víte? a ty se pohybují kolem 500-900korun, takže je celkem nemožné aby jste měl kvalitní pálků a né prkénko na maso.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.