Nejste přihlášen/a.
Mám čerstvě nabroušene bruslea když chci zabrzdit tak se mi na tom prostě blbě brzdi malem vždycky spadnu,když jsem měl dlouho nebroušene brusle tak jsem zabrdzdil normálně ...
A ješte se vás chci zeptat jakž tak jako zabrzdím třeba jedu a zabrzdím ale nejedu moc rychle jedu tak středně a pak zabrzdím ale chtěl bych umět se rychle rozjet a pak během 1-2 sekund zabrzdit na místě ale mam strach že mi to podjede nebo sletím nebo co ješte jsem to nezkoušel ale když jedu pomalu tak zabrzdím :D
je to tím, že jsou brusle nabroušené a ty na to nejsi zvyklý. profíci si nechávají brousit brusle na míru a tvrdost ledu je také znát. proto také dokáží na bruslích rychlé změny směru jízdy atd. tupá brusle se nezařízne klouzne. doporučuji mírně ztupit o beton, nebo se na tom nauč bruslit. brždění je o treninku a prostě se párkrát vyválíš, než se to naučíš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.